Το νέο Navara στην Ελλάδα από 26.090€!

Η Nissan παρουσίασε στους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου το νέο Nissan Np300 NAVARA, το μοντέλο που οι απανταχού επαγγελματίες περίμεναν με ανυπομονησία.

Η Nissan παρουσίασε στους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου το νέο Nissan NP300 NAVARA, το μοντέλο που οι απανταχού επαγγελματίες περίμεναν με ανυπομονησία.

Το νέο Nissan NP300 NAVARA θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία των  pick-up, συνδυάζοντας μια σειρά χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων από τα ηγετικά crossover της φίρμας με την εμπειρία των 80 και πλέον ετών,  στο σχεδιασμό και την κατασκευαστική υπεροχή, καινοτόμων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το νέο Nissan NP300 NAVARA, ξεκινά την πολλά υποσχόμενη εμπορική του πορεία, έχοντας στις “αποσκευές” του το  πολυπόθητο Διεθνές Βραβείο του Pick-up για το 2016!

Για τη Nissan, το βασικό στοιχείο για την κατασκευή του νέου NP300 NAVARA ήταν να συνδυάσει την υψηλή οδηγική απόλαυση,  όπως ακριβώς και στα crossover της φίρμας, χωρίς να θυσιαστεί η αποδεδειγμένη off-road ικανότητα του μοντέλου. Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη αυτού του στόχου, επιτέλεσε το νέο σύστημα της πίσω ανάρτησης με  πέντε συνδέσμους  για την έκδοση Double Cab, παρέχοντας σημαντικά βελτιωμένη οδηγική άνεση αλλά και εξαιρετικό χειρισμό.

Τεχνολογία

Το νέο NP300 NAVARA εισάγει μια σειρά νέων τεχνολογιών στην κατηγορία των pick-up,   θέτοντας  ένα νέο σημείο αναφοράς και σε αυτό τον τομέα. Εφοδιασμένο με τα συστήματα Περιμετρικής Θέασης (Around View Monitor) και  Αποφυγής Μετωπικής Σύγκρουσης (Forward Emergency Barking), παρέχει στον οδηγό και τους επιβάτες προχωρημένα επίπεδα  τεχνολογίας.

Εσωτερικό

Το πλήρως ανασχεδιασμένο εσωτερικό προσφέρει υψηλού επιπέδου εμπειρία άνεσης, ενώ και κάθε στοιχείο της καμπίνας έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα, πρακτικότητα αλλά και ευρυχωρία σε οδηγό και επιβάτες.  Το ταμπλό έχει επανασχεδιαστεί από το μηδέν, με μια νέα εμφάνιση που προσφέρει αυξημένη ευρυχωρία στην  καμπίνα και μια πιο “ανοιχτή” αίσθηση. Τα εμπρός καθίσματα προσφέρουν εξαιρετική οσφυϊκή  υποστήριξη χάρη στη βελτιωμένη εργονομία, καθώς έχουν κατασκευαστεί με χρήση τεχνολογίας εμπνευσμένη από τη NASA.

Κινητήρες και Μετάδοση

Ο νέος 2.3 λίτρων dCi κινητήρας πετρελαίου του νέου NP300 NAVARA είναι έως και 24% πιο αποτελεσματικός από αυτόν του απερχόμενου μοντέλου, ενώ αποτελεί τον πιο καθαρό σε ρύπους, αλλά και τον πιο οικονομικό σε κατανάλωση κινητήρα στην κατηγορία των pick-up. Διατίθεται με δύο επιλογές ισχύος, 160PS και 190PS αντίστοιχα, ενώ στην  κορυφαία έκδοσή του προσφέρεται με  τεχνολογία διπλής υπερσυμπίεσης – κάτι που εισάγεται για πρώτη φορά στην κατηγορία των pick-up - και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας,  σε συνδυασμό με σημαντικά μειωμένες εκπομπές CO2.

Το σύστημα τετρακίνησης  που διαθέτει, βασίζεται στα ισχυρά σημεία του μοντέλου της προηγούμενης γενιάς μοντέλο, προσφέροντας το πλέον αξιόπιστο κράτημα και στα πιο δύσβατα εδάφη.

O ωφέλιμος χώρος φόρτωσης στο  νέο NP300 NAVARA είναι 67 χιλιοστά μακρύτερος από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ  στην έκδοση Double Cab διαθέτει και τον μεγαλύτερο χώρο σε μήκος στην κατηγορία του,  με 1,578 χιλιοστά. Παράλληλα, στις εκδόσεις King Cab το μήκος του ωφέλιμου χώρου, αγγίζει τα 1,788 χιλιοστά.

 

Τo νέο Nissan NP300 NAVARA, είναι διαθέσιμο στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan ανά την Ελλάδα, σε μια άκρως ανταγωνιστική τιμή, που ξεκινά από τις 26.090€, συμπεριλαμβανομένης της ειδικής προσφοράς από τη Nissan και του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, για την έκδοση King Cab, με τον κινητήρα πετρελαίου dCi 2.3 λίτρων,  ισχύoς 160PS. Αντίστοιχα, η έκδοση Double Cab έχει τιμή εκκίνησης στις 27.190€.