Το Nissan GT-R50 Italdesign πήγε στο Autodrome Ντουμπάι και …

…έκανε τους Εμίρηδες να βγάλουν τα μπλοκάκια με τις επιταγές

|
SHARE THIS
0
SHARES

Το Autodrome του Ντουμπάι, ήταν ο τελευταίος προορισμός της παγκόσμιας περιοδείας του εκπληκτικού Nissan GT-R50 της Italdesign.

 

 

 

Το πρωτότυπο GT-R50 έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο Goodwood Festival of Speed στο Ηνωμένο Βασίλειο,  πριν ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία που περιλάμβανε το Spa-Francorchamps στο Βέλγιο, το Monterey Motorsports Reunion στις Η.Π.Α. και το Nissan Crossing στην Ιαπωνία.

Μετά την επιτυχία αυτής της περιοδείας, μια εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση, με όχι περισσότερα από 50 αυτοκίνητα για όλο τον κόσμο, θα παραχθεί με βάση αυτό το πρωτότυπο.

 

 

 

Βασισμένο στο μοντέλο παραγωγής του Nissan GT-R NISMO του 2019, το μοναδικό αυτό αυτοκίνητο μνημονεύει τις επετείους των 50 ετών τόσο για το  GT-R, όσο και για την  Italdesign. Αν και το  πρωτότυπο όχημα διαθέτει ένα ξεχωριστό χρυσό εσωτερικό στοιχείο που εκτείνεται σε όλο σχεδόν το πλάτος του οχήματος,  οι τυχεροί αγοραστές του σπάνιου μοντέλου θα μπορούν να καθορίζουν τους προτιμώμενους συνδυασμούς χρωμάτων για την έκδοση της παραγωγής, αλλά και να επιλέξουν εσωτερικά χρώματα και αντίστοιχα πακέτα διαμόρφωσης.

 

 

 

Το Nissan GT-R, είτε στο δρόμο, είτε στην πίστα, υπήρξε ανέκαθεν ένα ισχυρό σύμβολο για τη Nissan, το τελευταίο μισό αιώνα. Έχει επίσης μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των αγοραστών  στη Μέση Ανατολή, καθώς  η δημοτικότητά του αυξάνεται συνεχώς. Μεταξύ του οικονομικών ετών  2016 και 2018, το μερίδιο της Nissan στη Μέση Ανατολή στην κατηγορία των premium σπορ μοντέλων αναμένεται να υπερδιπλασιαστεί, καθιστώντας τον Περσικό Κόλπο μια από τις μεγαλύτερες αγορές για το GT-R , στον κόσμο.

 

 

 

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Nissan κατέρριψε και το Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες στην πλαγιολίσθηση με ταχύτητα 304,96 χιλιομέτρων / ώρα, με ένα ειδικά ρυθμισμένο Nissan GT-R NISMO !

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook