Το Nissan Navara αποκτά νέα γραμμή παραγωγής

Η αυξημένη ζήτηση ενεργοποίησε το καινούργιο εργοστάσιο στην Αργεντινή, μία επένδυση 600 εκατ. δολαρίων που θα δημιουργήσει 3000 νέες θέσεις εργασίας

to-nissan-navara-apokta-nea-grammi-paragwgis
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Nissan έθεσε σε λειτουργία στην Αργεντινή, την πέμπτη γραμμή παραγωγής του NAVARA, καθώς η παγκόσμια ζήτηση για το δημοφιλές pickup συνεχίζει να αυξάνεται.

Η επέκταση του παγκόσμιου “αποτυπώματος” παραγωγής της Nissan, στο εργοστάσιο Santa Isabel της Συμμαχίας στην Κόρδοβα, αποτελεί βασικό ορόσημο για την εταιρεία. Και αυτό γιατί η Nissan, ανακοίνωσε ένα μεσοπρόθεσμο πλάνο αύξησης πωλήσεων των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCVs) κατά 40% παγκοσμίως, μέχρι το 2022.

 

Το NAVARA είναι γνωστό ως Nissan Frontier στη Νότια Αμερική και διατίθεται σε 38 αγορές, στην ευρύτερη περιοχή. Χάρη στην παγκόσμια δημοτικότητά του, το μοντέλο κατασκευάζεται σε παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Ισπανία, την Κίνα, το Μεξικό, την Ταϊλάνδη και τώρα στην Αργεντινή.

"Με περισσότερους από 15 εκατομμύρια ιδιοκτήτες pickup της Nissan σε 180 χώρες, τα φορτηγά είναι ένα αυξανόμενο τμήμα  της αγοράς σε όλο τον κόσμο, αποτελώντας μια ιδιαίτερη δύναμη για τη Nissan", δήλωσε ο Ashwani Gupta, ανώτερος αντιπρόεδρος επιχειρηματικών δραστηριοτήτων για LCV της Nissan.

 

Όλο και περισσότερο, τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της Nissan αποτελούν την προτιμώμενη επιλογή για το αγοραστικό κοινό, λόγω της αυθεντικής ικανότητάς τους, όπως και της άνεσης που προσφέρουν εντός και εκτός δρόμου. Η συνεχιζόμενη εστίαση της εταιρείας στο όραμα Nissan Intelligent Mobility, παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο πρωτοπορίας με προηγμένες τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες στο NAVARA.

 

Ένα ακόμα βασικό στοιχείο της φιλόδοξης περιφερειακής στρατηγικής της Nissan, είναι να καταστεί ένα από τα τρία κορυφαία εμπορικά σήματα των οχημάτων που κυκλοφορούν στη Λατινική Αμερική. Η επένδυση ύψους 600 εκατομμυρίων δολαρίων στην εργοστάσιο της Κόρδοβα, αναμένεται να δημιουργήσει έως 3.000 νέες θέσεις εργασίας, με ικανότητα παραγωγής 70.000 οχημάτων ετησίως για την Συμμαχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook