Το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο στη Γερμανία δεν είναι Γερμανικό

Υστερα από 8,8 εκατομμύρια γενικούς ελέγχους, η TUV αποκάλυψε τον νικητή σε κάθε κατηγορία

to-pio-aksiopisto-autokinito-sti-germania-den-einai-germaniko
|
SHARE THIS
0
SHARES

Το Hyundai i20 κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου compact αυτοκινήτου στην έκθεση της TÜV για το 2019 που δημοσιεύθηκε στο Auto Bild Γερμανίας. Με μέσο όρο βλαβών μόλις 3% στις δοκιμές τεχνικού ελέγχου της TÜV Γερμανίας, το i20 κατακτά την κορυφή στην compact κατηγορία όσον αφορά την αξιόπιστη λειτουργία του.

Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί ένα σημαντικό δείκτη για τους αγοραστές καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, καθώς αποδεικνύει το επίπεδο ποιότητας των οχημάτων Hyundai.

Για την έκθεση της TÜV, το μεγαλύτερο γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου Auto Bild και η TÜV πραγματοποίησαν 8,8 εκατομμύρια γενικούς ελέγχους από τον Ιούλιο 2017 έως και τον Ιούνιο 2018. Τα οχήματα ομαδοποιήθηκαν ανάλογα με την ηλικία και την κατηγορία τους, όπως compact αυτοκίνητα, σπορ, φορτηγά και SUV ή λιμουζίνες, βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, υβριδικά και ηλεκτροκίνητα, χαμηλού κόστους και πιο ακριβά μοντέλα.
 

 

 

Στην έκθεση της TÜV γίνεται διαχωρισμός των οχημάτων σε δύο- τριών, τεσσάρων-πέντε, έξι- επτά, οκτώ-εννέα και δέκα-έντεκα ετών. Ο νικητής σε κάθε ηλικιακή ομάδα είναι το αυτοκίνητο που εμφάνισε τις λιγότερο σοβαρές βλάβες. Αυτά με τη χαμηλότερη αναλογία βλαβών αποτελούν το Top Ten της συνολικής βαθμολογίας. Ταυτόχρονα, το Auto Bild ορίζει τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα σε κάθε κατηγορία.

Η Hyundai πιστεύει στην αξιοπιστία των αυτοκινήτων της και παρέχει πακέτο πενταετούς εγγύησης απεριορίστων χιλιομέτρων, πενταετή οδική βοήθεια και δωρεάν τεχνικούς ελέγχους για πέντε έτη. Αν το όχημα πουληθεί, η εγγύηση μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη, μεγιστοποιώντας έτσι την αξία μεταπώλησης του οχήματος και επιπροσθέτως παρέχει στον κάτοχο άνεση για όλη την περίοδο της εγγύησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook