Follow us

Το VW Amarok κάνει SUP στον ισθμό της Κορίνθου

Ο Γιώργος Φράγκος κέρδισε τον 8ο Διάπλου της Διώρυγας της Κορίνθου, ένα διεθνή αγώνα SUP, από τους σημαντικότερους και σίγουρα τον πιο μαζικό αγώνα SUP στην Ελλάδα

Το VW Amarok κάνει SUP στον ισθμό της Κορίνθου

Ο Γιώργος Φράγκος, ο πρωταθλητής Ελλάδας στο SUP (Όρθια Σανιδοκωπηλασία – Stand Up Paddling) που αγωνίζεται με τη χορηγία της Kosmocar και χρησιμοποιεί το νέο Amarok για τις μετακινήσεις του, ήταν ο μεγάλος νικητής του 8ου Διάπλου της Διώρυγας της Κορίνθου, ενός διεθνή αγώνα που αποτελεί την πιο μαζική εκδήλωση SUP στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες αθλητές του σπορ.

Το VW Amarok κάνει SUP στον ισθμό της Κορίνθου

Ο πρώτος διάπλους της Διώρυγας της Κορίνθου διοργανώθηκε το 2011, με μόλις 22 συμμετοχές. Έκτοτε, γνώρισε ραγδαία άνοδο, φθάνοντας σήμερα, το 2018, να είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς αθλητικές εκδηλώσεις στη χώρα μας και ο δεύτερος μεγαλύτερος αγώνας SUP στην Ευρώπη.

Το VW Amarok κάνει SUP στον ισθμό της Κορίνθου - εικόνα 2

Η εφετινή διοργάνωση ήταν η πλέον επιτυχημένη, με 407 αθλητές όλων των ηλικιών να παίρνουν θέση στην εκκίνηση του αγώνα, η οποία δόθηκε από την πλευρά των Ισθμίων.

Το VW Amarok κάνει SUP στον ισθμό της Κορίνθου - εικόνα 3

Συμμετέχοντες από όλα τα μέρη της Ελλάδας, από την Καβάλα και τη Θάσο έως την Κρήτη και από την Πάργα έως την Άνδρο, καθώς και από χώρες όπως η Αγγλία, Αυστρία, Γερμανία, Ρωσία, Ουκρανία, Τουρκία, Ρουμανία, Γαλλία, Ισραήλ, Σλοβενία, Σουηδία κ.α. βρέθηκαν στα Ίσθμια και κωπηλάτησαν τα 6.343 μέτρα του μεγάλου καναλιού.

Το VW Amarok κάνει SUP στον ισθμό της Κορίνθου - εικόνα 4

Πρόκειται για μία διαδρομή που τείνει να γίνει όνειρο ζωής για κάθε αθλητή του SUP, καθώς εκτός του ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη ευθεία υδάτινη «πίστα» SUP στον κόσμο («The world’s straightest SUP race») έχει και εμβληματικό χαρακτήρα, λόγω του πολύ ιδιαίτερου περιβάλλοντα χώρου.

Ο Γιώργος Φράγκος, έκανε πολύ έξυπνο αγώνα, ακολουθώντας τακτική αναμονής για το μεγαλύτερο μέρος του, παραμένοντας πάντα ανάμεσα στους πρωτοπόρους.

Σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από τον τερματισμό, ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε την επίθεσή του και πέρασε επικεφαλής, κόβοντας πρώτος τη νοητή γραμμή του τερματισμού, με διαφορά μόλις μισού σκάφους από τον δεύτερο, Νίκο Συρίγο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Παρακμή, σκληρός ρεαλισμός, λούμπεν στοιχεία: 10 ακυκλοφόρητες φωτογραφίες από το "Άνθρωποι και Ποντίκια" του Βασίλη Μπισμπίκη

Μέσα στη σκόνη, στη φτώχεια και στα όνειρα των ανθρώπων, το Cartel Τεχνηχώρος ξαναστήνει την παράσταση που σημάδεψε μια εποχή. Δέκα ακυκλοφόρητες φωτογραφίες αποκαλύπτουν το πάθος πίσω από το "Άνθρωποι και ποντίκια".

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ 26 Σεπ 2025 | 20:10

BMW: Ανακαλεί εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα λόγω προβλήματος στη μίζα - Διάφορα μοντέλα

Σύμφωνα με την BILD, η ανάκληση αφορά διάφορα μοντέλα παραγωγής από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2021

26 Σεπ 2025 | 17:21

Δοκιμή Citroen C3 Aircross: Εξαιρετικοί χώροι σε προσιτή τιμή

Η νέα γενιά του C3 Aircross συνδυάζει κορυφαία άνεση και ευρυχωρία σε ένα B-SUV με συμβατικές και εξηλεκτρισμένες εκδόσεις, που διατίθεται στην ελληνική αγορά με ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή