Follow us

Χαράς ευαγγέλια! +31,7% οι πωλήσεις αυτοκινήτων τον Φεβρουάριο

Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις, με 6.838 νέες ταξινομήσεις το μήνα που πέρασε

Χαράς ευαγγέλια! +31,7% οι πωλήσεις αυτοκινήτων τον Φεβρουάριο

Καλά νέα μεταφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ και η ανάλυση των σχετικών στοιχείων από τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, αναφορικά με τις πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών τον Φεβρουάριο ήταν αυξημένες κατά +31,7% ως προς τον ίδιο μήνα το 2017.

Στο δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2018, αναφέρει ο ΣΕΑΑ, οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών είναι αυξημένες κατά +34,9% ως προς το αντίστοιχο διάστημα του 2017.

Στα καινούργια φορτηγά παρατηρήθηκε ελάχιστη αύξηση (+1,0%) από τις αρχές του έτους, ως προς την ίδια περίοδο πέρυσι, ενώ στα καινούργια δίκυκλα (πλέον των 50 cc) οι ταξινομήσεις σημείωσαν σημαντική αύξηση +73,2% ως προς το 2017.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Λένε πως αυτά είναι τα πιο μερακλίδικα παϊδάκια σε ολόκληρη την Αθήνα

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.