Follow us

Τζίγγερ - Στεφανής: Το δίδυμο των πρωταθλητών Ράλι ξανά μαζί σε μια ιστορική εκπομπή [βίντεο]

Το γνωστό αγωνιστικό δίδυμο Τζίγγερ - Στεφανής που έγραψε ιστορία στους ελληνικούς αγώνες συναντήθηκε ξανά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Τζίγγερ

Πέρασαν 30 χρόνια από τον τελευταίο τους αγώνα ράλι. Το γνωστό "δίδυμο" Τζίγγερ- Στεφανής που έγραψε ιστορία στους ελληνικούς αγώνες, κατακτώντας επί 6 συνεχόμενα χρόνια (1987-1992) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι, συναντήθηκε ξανά.

Κάνοντας αναδρομή στο "αγωνιστικό" τους παρελθόν, θυμήθηκαν τα παλιά και οδήγησαν όπως και τότε, με τον Τζίγγερ στη θέση του οδηγού και τον Κώστα Στεφανή ως συνοδηγό, σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο της εκπομπής του Star, "TractioN".Είναι η μεγάλη επιστροφή!

Τα τρία αγωνιστικά οχήματα που τους είχαν συντροφεύσει στους αγώνες ήταν εκεί μπροστά τους,"ξυπνώντας" συγκινητικές στιγμές από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Ράλι.

"Όσα χρόνια ήμασταν μαζί, ποτέ δεν αντιμετώπισε κανείς από τους δυό μας θέμα με τον άλλον" σημείωσε ο Τζίγγερ, o oποίος απέδωσε την επιτυχία της ομάδας CYCLON Rally Team στην ενότητα που είχε από την αρχή.

Τζίγγερ - Στεφανής: Το δίδυμο των πρωταθλητών Ράλι ξανά μαζί σε μια ιστορική εκπομπή [βίντεο]

"Φτιάξαμε μια ομάδα από το μηδέν με τον Νίκο και τον Κώστα και όποιος ήταν μέσα στην ομάδα, ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Ήταν όλοι αγαπημένοι και έκαναν τη δουλειά για έναν σκοπό" ανέφερε ο Τζίγγερ.

Για τη στιγμή που το όχημά τους τούμπαρε σε αγώνα, ο Κώστας Στεφανής εξήγησε πως "συρθήκαμε και μια πέτρα έκοψε το λουρί του κεντροφόρου. Συνέβη σε μια κλειστή στροφή με λίγα χιλιόμετρα. Απλά είχαμε αλλάξει λάστιχα από τη μία μάρκα στην άλλη, δεν τριφτάρησε το αυτοκίνητο όπως περιμέναμε και τουμπάραμε".

Κώστας Στεφανής

Σε ερώτηση του Μάνου Στεφανή για το αν οι αγώνες επηρέασαν την οδική του συμπεριφορά, ο Τζίγγερ απάντησε: "οι αγώνες σου δίνουν τη δυνατότητα, άμα σου αρέσει η ταχύτητα, να τη βάλεις σε μια διάσταση διαφορετική. Πρακτικά, αν τρέξεις στον δρόμο δεν πας στα όριά σου ποτέ. Αν το κάνεις, είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Άρα, ο αγώνας σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις τα όρια σου και του αυτοκινήτου σου σε ένα περιβάλλον ασφαλές".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

5 άχαστες γευστικές στάσεις στον Πειραιά: Φαγητό, ποτό και εμπειρίες που δεν χάνεις

Ο Πειραιάς δεν μιλάει μόνο ελληνικά, αλλά εντάσσει και άλλες κουζίνες στο γαστρονομικό του χάρτη. Να που θα φάμε και θα πιούμε στην επόμενη έξοδό μας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ 20 Σεπ 2025 | 12:07

Η Αθηνάς χωρίς αυτοκίνητα η ιστορική οδός από το βράδυ του Σαββάτου έως το βράδυ της Κυριακής

Ο δήμος Αθηναίων διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το φεστιβάλ "Αθηνάς Χωρίς Αυτοκίνητο", στο τμήμα από την οδό Ευριπίδου μέχρι το Μοναστηράκι

ΗΠΑ 17 Σεπ 2025 | 19:30

Συναγερμός: Αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη του FBI στο Πίτσμπουργκ - Τρομοκρατική ενέργεια βλέπουν οι αρχές [εικόνες - βίντεο]

Οι αρχές κάλεσαν στο σημείο ειδικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και ομάδα πυροτεχνουργών - Κατά την έρευνα, δεν εντοπίστηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 15 Σεπ 2025 | 18:16

"Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο": Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παρακάνω οδούς και πλατείες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα

ΣΤΟ ΒΕΝΤΙΝΓΚ 04 Σεπ 2025 | 15:08

Βερολίνο: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς - Τραυματίστηκαν παιδιά ηλικίας 7 έως 8 ετών - Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο

Συναγερμός σήμανε στη γερμανική πρωτεύουσα όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς - Οι γερμανικές αρχές χαρακτηρίζουν το περιστατικό ατύχημα

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 03 Σεπ 2025 | 15:29

Πειραιάς: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες - Σώθηκε η οδηγός [βίντεο]

Η οδηγός αντέδρασε άμεσα, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και δεν κινδύνευσε

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ 02 Σεπ 2025 | 18:18

Φωτιά σε αυτοκίνητο στη λεωφ. Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου [εικόνα]

Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη λεωφ. Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου, στο ρεύμα προς Αθήνα

ΔΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΖΗΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 21:25

Η VW μειώνει και διακόπτει την παραγωγή σε γερμανικά εργοστάσια ηλεκτρικών οχημάτων

Η VW αντιμετωπίζει, επίσης, προβλήματα με την πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ 26 Σεπ 2025 | 20:10

BMW: Ανακαλεί εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα λόγω προβλήματος στη μίζα - Διάφορα μοντέλα

Σύμφωνα με την BILD, η ανάκληση αφορά διάφορα μοντέλα παραγωγής από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2021

26 Σεπ 2025 | 17:21

Δοκιμή Citroen C3 Aircross: Εξαιρετικοί χώροι σε προσιτή τιμή

Η νέα γενιά του C3 Aircross συνδυάζει κορυφαία άνεση και ευρυχωρία σε ένα B-SUV με συμβατικές και εξηλεκτρισμένες εκδόσεις, που διατίθεται στην ελληνική αγορά με ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή