Αυτό το αντηλιακό μην το αλείψετε. Πιείτε το!

Ενα κουταλάκι αντηλιακό την ημέρα, τον ήλιο κάνει πέρα. Η πρώτη πόσιμη κρέμα σώματος είναι γεγονός και θα κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά.

auto-to-antiliako-min-to-aleipsete-pieite-to
SHARE THIS
0
SHARES

Μια κουταλιά αντηλιακού την ημέρα κάνει τον ήλιο πέρα. Κι όμως υπάρχει αυτό το πόσιμο αντηλιακό και σε λίγο καιρό πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Ένα κουταλάκι του γλυκού θα προσφέρει προστασία τριών ωρών.

Το αντηλιακό αυτό προσφέρει προστασία 30 βαθμών, όπως υποστηρίζει η αμερικανική εταιρεία Skincare και θα πωλείται 17 λίρες το μπουκάλι των 100ml.

Αμέσως μετά την κατάποση, το μόρια του υγρού αυτού προϊόντος εισέρχονται στο δέρμα, εξουδετερώνοντας το 97% των ακτίνων UVA και UVB.

 

Βγαίνει σε δύο εκδοχές. Ένα με μεγαλύτερο δείκτη προστασίας και ένα με μικρότερο ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου.

Στην ιστοσελίδα της η εταιρεία συμβουλεύει: «Πάρτε 2 ml κάθε 4 ώρες όταν βρίσκεστε κάτων από τον ήλιο. Αφού το πιείτε περιμένετε 1 ώρα πριν την έκθεσή σας στον ήλιο και πάρτε δεύτερη δόση αν βρίσκετε ακόμα στον ήλιο μετά από 3 ώρες.
Για άτομα που κάνουν έντονη άσκηση σε εξωτερικούς χώρους προτείνεται η ίδια προστασία αλλά σε πιο μικρή συχνότητα, δηλαδή κάθε 30-40 λεπτά.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο Facebook υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες ανθρώπων που λένε: «Δοκίμασα το πόσιμο αντηλιακό και ενώ το δέρμα μου καίγεται μέσα σε 15 λεπτά με τα συνηθισμένα αντηλιακά, εδώ είχα μεγάλη επιτυχία. Ήμουν έξω για 2 ώρες χωρίς κανένα αντηλιακό κατά τις ώρες αιχμής και δεν έγινα καν ροζ!»

«Πίνω το αντηλιακό αυτό εδώ και ενάμιση χρόνο και δεν έχω καεί ποτέ. Σας ευχαριστώ για αυτό το προϊόν.»

Μένει να δούμε αν είναι όντως αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook