Γυναίκα αφαιρεί το πρόσωπό της μπροστά στην κάμερα. Viral με 8 εκ. προβολές

Ενα viral βίντεο που δείχνει μια γυναίκα που αφαιρεί το ψεύτικο πρόσωπό της για να αποκαλύψει το αληθινό. Εγινε viral με 8 εκ. προβολές.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Αυτό το viral βίντεο δείχνει μια γυναίκα ενώ αφαιρεί το ψεύτικο πρόσωπό της για να αποκαλύψει το αληθινό, έχει κάνει παγκόσμια αίσθηση και viral με σχεδόν 8 εκατομμύρια προβολές.

Πρόκειται για ένα βίντεο για τη δύναμη του μακιγιάζ. Λέγεται «Πώς να αφαιρέσεις το πρόσωπό σου» και έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας σχεδόν 8 εκ. προβολές μέσα σε ένα μήνα από τη δημοσίευσή του στο youtube.

Το βίντεο ξεκινά με μια γυναίκα που φοράει μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Στη συνέχεια, ανοίγει ένα μπουκάλι λοσιόν ντεμακιγιάζ και ρίχνει λίγη ποσότητα σε ένα κομμάτι βαμβάκι.

Μοιάζει πολύ με πολλές γυναίκες με τη ρουτίνα που ακολουθούν οι περισσότερες γυναίκες κάθε βράδυ όταν αφαιρούν το μακιγιάζ τους.

Στη συνέχεια αρχίζει να αφαιρεί το μακιγιάζ από το μισό της πρόσωπο.

Δείχνει σιγά σιγά το μακιγιάζ να φεύγει από τα μάτια της, τα φρύδια της, το μέτωπό της. Οταν καθαρίσει ολόκληρη την αριστερή πλευρά του προσώπου της από το μακιγιάζ, το πρόσωπό της φαίνεται σαν να ανήκει σε άλλη γυναίκα.

Το φρύδι της είναι λεπτό (σχεδόν ανύπαρκτο), το αληθινό μάτι της πολύ μικρότερο από το βαμμένο και το δέρμα της έχει άλλη απόχρωση.

Ακόμα και η ίδια γελάει με το πόσο εξωφρενικά διαφορετική φαίνεται...

Το μακιγιάζ σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε εντελώς ολόκληρο το πρόσωπό σας. Και αν αυτό το βίντεο δεν αποδεικνύει ότι το μακιγιάζ είναι μαγικό, τότε τι;
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook