Καθαρίστε σωστά τα εργαλεία μακιγιάζ και styling

Όπως φροντίζουμε για την καθαριότητα του χώρου μας και των ρούχων μας, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και όταν πρόκειται για τα εργαλεία που μας βοηθούν στο μακιγιάζ ή το styling.

kathariste-swsta-ta-ergaleia-makigiaz-kai-styling
SHARE THIS
0
SHARES

Υπάρχουν αντικείμενα που κάθε γυναίκα χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά της και πρέπει να τα καθαρίζει τακτικά για να έχει πάντα ένα υπέροχο και γεμάτο υγεία αποτέλεσμα.

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ: ΠΙΝΕΛΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Δε χρειάζεται να τονίσουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το να καθαρίζετε τα πινέλα που χρησιμοποιείτε στο πρόσωπό σας. Για να αποφεύγετε μικρόβια και μολύνσεις, καλό είναι να τα πλένετε με σαπούνι και ζεστό νερό τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Το πρόσωπό σας θα σάς ευγνωμονεί.

ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ ΦΡΥΔΙΩΝ & ΨΑΛΙΔΙ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ
Σε όλες μας έχει συμβεί να προσπαθούμε μανιωδώς να βγάλουμε τα φρύδια μας χωρίς αποτέλεσμα, αφού οι άκρες από το τσιμπιδάκι αρνούνται να συνεργαστούν. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε μια λίμα ή λίγο ριζόχαρτο και να τρίψετε τις άκρες προκειμένου να βρουν την παλιά τους «φόρμα».  Όσο για τις βλεφαρίδες σας, για τέλειο, γυριστό αποτέλεσμα χρειάζεστε ένα πεντακάθαρο ψαλιδάκι. Καλό είναι να βγάζετε τα ελαστικά μέρη και να τα σαπουνίζετε, ενώ το υπόλοιπο μπορείτε να το καθαρίσετε με λίγο οινόπνευμα ή λοσιόν ντεμακιγιάζ.

Διαβάστε περισσότερα στο InStyle.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook