Μεταμόρφωσε το πρόσωπό σου αλά Όντρεϊ Χέπμπορν!

Δώσε έμφαση στα φρύδια σου και θα ανακαλύψεις ότι μπορείς να το αλλάξεις- Η ανεπανάληπτη ηθοποιός είχε τους λόγους της που τόνιζε το συγκεκριμένο σημείο του προσώπου της

metamorfwse-to-proswpo-sou-ala-ontrei-xepmporn
SHARE THIS
0
SHARES

Ψάξε πώς μπορείς να αλλάξεις το πρόσωπό σου και μετά από δεκάδες πειράματα θα δεις ότι ίσως το βασικότερο σημείο που μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό είναι τα φρύδια σου. Τις περισσότερες φορές αν κάποιος προσέξει τα φρύδια μιας γυναίκας δυο πράγματα έχουν συμβεί: Είναι τέλεια ή καταστροφή!

Οι make-up artists έχουν αποφασίσει ότι η επαναφορά στη μόδα των φρυδιών της Audrey Hepburn, δηλαδή των δυναμικών, καλοσχηματισμένων και έντονων φρυδιών είναι ό,τι καλύτερο για το γυναικείο πρόσωπο. Τα έντονα φρύδια κάνουν ένα πρόσωπο να φαίνεται νεότερο, πιο υγιές, δίνουν ένταση στα μάτια και σχήμα σε όλο το πρόσωπο. Τα φρύδια, όμως, εξυπηρετούν και ένα άλλο κομμάτι, εκείνο της εκδήλωσης των συναισθημάτων και των σκέψεων. Τα φρύδια, επίσης, γίνοται εργαλείο επικοινωνίας. Μεγαλώνοντας το μέγεθός τους μεταμορφώνεις το πρόσωπό σου πιο συμπαθητικό και πιο οικείο.

Μην ανησυχείς, ακόμα κι αν δεν έχεις από τη φύση σου πυκνά φρύδια. Μπορείς να τα δημιουργήσεις με τα κατάλληλα μολύβια φρυδιών. αν προσθέσεις όγκο και χρώμα με το σωστό μολύβι. Αμέσως θα δεις ότι αυτή η διαφορά στην εικόνα σου θα αλλάξει και τον τρόπο που θα σε κοιτούν και θα σε προσεγγίζουν οι γύρω σου. 

Δοκίμασέ το!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook