Ο δυναμισμός του ανέμελου άνδρα έγινε άρωμα από τον Salvatore Ferragamo

Το UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life, είναι το άρωμα σύμβολο για έναν άνδρα που κοιτάει πάντα μπροστά

|
SHARE THIS
0
SHARES

Το Salvatore Ferragamo UOMO Casual Life, δεν είναι απλά ένα νέο άρωμα, αλλά το νέο άρωμα για έναν δυναμικό άνδρα που σχεδιάζει τη ζωή του σαν ένα περιπετειώδες, προκλητικό ταξίδι,  αντιμετωπίζοντας πάντα τη ζωή με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό.

 

 

Το άρωμα αποτελεί μια έκρηξη φρεσκάδας, μια γοητευτική και ενθουσιώδη επίδειξη της αρρενωπότητας, όπου οι φρέσκες νότες αλληλοεπιδρούν με τις ξυλώδεις και αναζωογονητικές συγχορδίες της απόλυτης αποπλάνησης.

Στην καρδιά του αρώματος βρίσκεται ο Καφές, ένα παραδοσιακό και αυθεντικό Ιταλικό συστατικό, αναμειγμένος με την γαλήνια ζεστασιά του Ambrox και τη λάμψη του Γερανιού, δημιουργώντας την απόλυτη εξάρτηση.

Το Ξύλο Κασμίρ και ο Λευκός Κέδρος επισφραγίζουν το άρωμα με μια νότα White Musk που προσδίδει την αισθησιακή υπογραφή ενός δυναμικού και καλαίσθητου άνδρα.

Το σύγχρονο και εντυπωσιακό μπουκάλι εκφράζει το δυναμισμό και τη φρεσκάδα ενός ανέμελου άνδρα και ολοκληρώνει την εμπειρία “art of living”, έναν τρόπο ζωής, μια αυθεντική και αισιόδοξη προσέγγιση σε κάθε λεπτομέρεια και στιγμή της ζωής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook