Πλαστική επέμβαση που μεγαλώνει το στήθος για 24 ώρες

Πλαστικός χειρουργός από τη Νέα Υόρκη δημιούργησε το «στιγμιαίο στήθος», που δίνει δυνατότητα δοκιμής και σχεδιάζει πλέον «στήθος διακοπών» διάρκειας εβδομάδων

plastiki-epembasi-pou-megalwnei-to-stithos-gia-24-wres
SHARE THIS
0
SHARES

Την απάντηση στην ανασφάλεια όσων γυναικών επιθυμούν να αυξήσουν το στήθος τους, έχουν όμως κι αμφιβολίες για το κατά πόσο θα τους αρέσει τελικά ο εαυτός τους με μεγαλύτερο νούμερο σουτιέν, θέλει να δώσει ο Νεοϋορκέζος πλαστικός χειρουργός, Νόρμαν Ρόου.

Ο Ρόου έχει σχεδιάσει μια μέθοδο που λέγεται «InstaBreast» και μπορεί να μεταφραστεί ως... στήθος στιγμής. Δηλαδή, μέσα από την έγχυση στο μαστό ενός αλατούχου διαλύματος θα δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να αποκτήσουν διογκωμένο στήθος για τουλάχιστον μια μέρα. Δίνει δηλαδή τη δυνατότητα μιας μορφής δοκιμής, ώστε να είναι σίγουρες στη συνέχεια για το αν θέλουν να προχωρήσουν σε μια πιο μόνιμη πλαστική -με ενθέματα σιλικόνης.

Ο Ρόου αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω στη μέθοδό του, ώστε να καταφέρει να αυξήσει τη διάρκεια διόγκωσης του στήθους -από μια μέρα σε μερικές εβδομάδες- δημιουργώντας αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «στήθος διακοπών» (μικρό στη δουλειά, μεγαλύτερο στις διακοπές...). Οπως ο ίδιος δηλώνει στο ABC είναι τελείως διαφορετική η αίσθηση του να χρησιμοποιείς ενισχυμένο σουτιέν, ή να βλέπεις το στήθος διογκωμένο από τη μέθοδό του που -λέει ότι- οπτικά έχει ανάλογη όψη με τη σιλικόνη.

Ο Ρόου ελπίζει πως η μέθοδος θα μπορεί να αρχίσει να εφαρμόζεται από το 2016 -αρκεί πρώτα να πάρει τις σχετικές άδειες. Υπόσχεται, μάλιστα, να χρησιμοποιήσει την εν λόγω τεχνική και στους άνδρες, φουσκώνοντας τους μύες τους.

Το οικονομικό ύψος της διαδικασίας φτάνει τα περίπου 2.500 δολάρια, ενώ η διαδικασία έγκυσης κατά τον δημιουργό της, θα ολοκληρώνεται μέσα σε 20 λεπτά.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook