Υπάρχει εορταστικό μανικιούρ; Κι όμως υπάρχει...

Τρία είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το μανικούρ μας: το χρώμα, το σχήμα και το μήκος των νυχιών. Όσο για το... γιορτινό μενού; Δείτε μόνοι σας!

SHARE THIS
0
SHARES

Για πολλές γυναίκες τα νύχια είναι φετίχ. Αυτό σημαίνει ότι αποτυπώνουν εκεί τη διάθεση και την αισθητική τους. Ότι τολμούν να κάνουν αλλαγές και να ξεφεύγουν από την πεπατημένη. Τρία είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το μανικούρ μας: το χρώμα, το σχήμα και το μήκος των νυχιών. Φυσικά και υπάρχουν τάσεις και στο μανικιούρ. Άλλοτε είναι μόδα τα τετράγωνα νύχια, άλλοτε τα μυτερά. Τα προηγούμενα χρόνια περάσαμε έντονα τη φάση "γαλλικό". Δεν υπήρχε γυναίκα που να μην θέλει να κάνει γαλλικό μανικιούρ. Τελικά το είδαμε τόσο πολύ κι αυτό, που κορέστηκε. Τα comme il faut και clean cut λευκά νύχια εδωσαν τη θέση τους στα aggressive και ροκ μαύρα και λοιπά σκουρόχρωμα. Μετά είναι το στυλ της κάθε γυναίκας... Υπάρχουν οι πληθωρικές, ολίγον από barbie, γυναίκες που βάζουν στρας και κάνουν σχέδια στα νύχια. Υπάρχουν και οι άλλες οι υπερκλασσικές που αρνούνται να αλλάξουν το κλασσικό κόκκινο τον χειμώνα και το παλ λευκό το καλοκαίρι. Τέλος μετά το Sex & the City, πολλές εκτίμησαν τα φυσικά, nude άβαφτα νύχια. Έπρεπε να δουν την Κάρι Μπράντσο (η οποία δεν είχε ποτέ ποτέ βαμμένα νύχια) για να εκτιμήσουν το σικ αποτέλεσμα του περιποιημένου μεν, άβαφτου δε νυχιού. 

 

Τώρα όσον αφορά τις γιορτές και τις τάσεις στα νύχια, πολλές οι προτάσεις. Πολλές και αρκετά εξεζητημένες. Όπως συνηθίζουμε να λέμε όμως, στις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς, πολλές φορές είναι προτιμότερο να παρατηρούμε και να μην εφαρμόζουμε. Είναι εξίσου δημιουργικό και εποικοδομητικό!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook