Αγγελία: Ζητούνται δοκιμαστές μανό με αμοιβή 48.000 ευρώ!

Η ιδανική υποψήφια πρέπει να δοκιμάζει 50 μανό και αξεσουάρ νυχιών κάθε μήνα, να τα τεστάρει και να γράφει τη γνώμη της.

zitountai-dokimastes-mano-me-amoibi-48000-eurw
SHARE THIS
0
SHARES

Καλά διαβάσατε. Η εταιρεία Nailbox, ζητά άτομο για να δοκιμάζει βερνίκια νυχιών με μισθό... 48.000 ευρώ.

Η ιδανική υποψήφια πρέπει να δοκιμάζει 50 μανό και αξεσουάρ νυχιών κάθε μήνα, να τα τεστάρει και να γράφει τη γνώμη της.

Παράλληλα, θα πρέπει να φωτογραφίζει τα χέρια της και να έχει καλή γνώση της φωτογραφίας.

Και για όσο καιρό εργάζεται στην εταιρεία, η γυναίκα αυτή θα πρέπει να αποφεύγει κάθε εργασία με τα χέρια. Από πλύσιμο πιάτων, σκούπισμα, σφουγγάρισμα μέχρι και την κηπουρική. 

Οι παροχές

Στα θετικά της θέσης εργασίας, εκτός από τον πολύ καλό μισθό, περιλαμβάνεται και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ωράριο και μπορεί να εργάζεται από το σπίτι της. Παράλληλα, η γυναίκα αυτή θα έχει τη δυνατότητα να κρατήσει τα προϊόντα που θα δοκιμάζει και να παραλάβει πολλά δώρα από εταιρείες καλλυντικών.

Οι απαιτήσεις

Προφανώς η εν λόγω θέση έχει και κάποιες βασικές απαιτήσεις. Η υποψήφια θα πρέπει να προσέχει την εμφάνισή της και κυρίως τα νύχια της, να έχει ενθουσιασμό για τα προϊόντα ομορφιάς, αλλά και κριτική σκέψη για να διακρίνει τα καλύτερα προϊόντα και χρώματα. Θα πρέπει επίσης να έχει άποψη για τη μόδα, να είναι ενημερωμένη δημιουργεί τις δικές της προτάσεις μόδας.

Η εταιρεία δέχεται αιτήσεις μέχρι τις 30 Ιουνίου. Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε αίτηση, πατήστε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook