Ανεβάζουν επιγραφή ΝΕΡΙΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής

Είναι όλα... τακτοποιημένα στη νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση, οπότε κύριο μέλημα είναι η βιτρίνα, δηλαδή η τοποθέτηση της επιγραφής ΝΕΡΙΤ, αυτή την ώρα, στο Ραδιομέγαρο

Ανεβάζουν επιγραφή ΝΕΡΙΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής

Απίστευτο αλλά... αληθινό! Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας, η ΝΕΡΙΤ, έχει καταφέρει να χάσει δύο διοικήσεις, να κατηγορηθεί για έλλειψη ανεξαρτησίας από τα ίδια τα -επιλεγμένα από την κυβέρνηση- στελέχη της, έχει χάσει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη της EBU που δεν της δίνει πια ούτε... τη Eurovision -την οποία της έδωσε πριν λειτουργήσει, αλλά της αρνήθηκε αφού είδε πώς ακριβώς λειτουργεί- κι αυτό που τη νιάζει είναι... η βιτρίνα!

Ανεβάζουν επιγραφή ΝΕΡΙΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής

Ενώ το Εποπτικό Συμβούλιο παραμένει απαθές και αμέτοχο σε καταγγελίες για σκάνδαλα στο διαγωνισμό προσλήψεων και ερωτήσεις στη Βουλή για παρεμβάσεις, αυτή τη στιγμή στην Αγία Παρασκευή, βρίσκονται συνεργεία προκειμένου να τοποθετήσουν στο Ραδιομέγαρο το σήμα της ΝΕΡΙΤ, στη θέση της παλιάς ΕΡΤ, που όπως είναι γνωστό είχε κατέβει -με μια αστραπιαία ξαφνική επιχείρηση- από το κτίριο τον περασμένο Μάιο.

Ανεβάζουν επιγραφή ΝΕΡΙΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΨΥΧΗΣ 20 Ιουν 2020 | 12:17

Μάριος Αθανασίου: "Με τον πατέρα μου γνωριστήκαμε στα 13 μου - Σήμερα δεν γνωρίζω ούτε που βρίσκεται ούτε τι κάνει"

Μια αποκάλυψη για την σχέση με τον πατέρα του έκανε ο Μάριος Αθανασίου, στην εκπομπή "Αυτός και ο άλλος" της ΕΡΤ.