Δώρα Αναγνωστοπούλου για Mega: «Θα αιφνιδιάσουμε ευχάριστα τους τηλεθεατές»

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η οποία από αύριο θα βρίσκεται στο "τιμόνι" του κεντρικού δελτίου «Mega Γεγονότα», μίλησε για τη νέα εποχή του Mega.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η οποία από αύριο θα βρίσκεται στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου «Mega Γεγονότα», μίλησε για τη νέα εποχή του Mega, τη σύνθεση του δελτίου, αλλά και το πως η ίδια αντιμετωπίζει αυτή τη νέα πρόκληση στη δημοσιογραφική της πορεία.

«Το κοινό θέλει το Mega στις οθόνες του. Και η δική μας δέσμευση είναι πως θα έχει το Mega που αγάπησε, αλλά και ένα Mega ανανεωμένο που θα αναδείξει ένα καθαρό «πρόσωπο» της ενημέρωσης, συμβατό με τη σημερινή εποχή και πρωτοπόρο», υποστηρίζει. «Θυμίζω πως το Mega όταν ξεκίνησε, κέρδισε το στοίχημα της ενημέρωσης ως πόλος αξιοπιστίας, φερεγγυότητας και ψυχραιμίας. Αυτή την κληρονομιά οφείλουμε να σεβαστούμε αλλά και μια πυξίδα για την οδό που θα κινηθούμε».

Σε ερώτηση για το πως την βρίσκει η αυριανή πρεμιέρα, δηλώνει αφοπλιστικά «με το στομάχι στην πλάτη». «Το Mega ήταν μέρος της καθημερινότητάς μας. Μπήκε στα σπίτια μας όταν η τηλεόραση ήταν πάντα ανοικτή. Άκουγες το σήμα των ειδήσεων σε μη προγραμματισμένη ώρα δελτίου και πεταγόσουν για το έκτακτο».

Αναφερόμενη στην πρόκληση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, η κ. Αναγνωστοπούλου παραδέχεται ότι νιώθει έτοιμη να ανταποκριθεί στο ρόλο της (αν και έχει "δημιουργικό" άγχος), ενώ θεωρεί πως μπορεί να χτιστεί μια νέα, δυνατή σχέση με το τηλεοπτικό κοινό.

«Θα δοθεί βαρύτητα στην πολιτική επικαιρότητα και φυσικά στην ανάλυση της είδησης με εξαιρετικούς σχολιαστές. Ως προς τη δομή, θα μου επιτρέψετε να σας δώσω ραντεβού στον αέρα. Νομίζω πως θα αιφνιδιάσουμε ευχάριστα τους τηλεθεατές» υπογραμμίζει η ανκοργούμαν.

ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ 03 Μαρ 2020 | 20:05

Τσίπρας στο Mega: Σωστά κλείνουν τα σύνορα - Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

"Αφήσαμε τη Μόρια με 5.600 μετανάστες και πρόσφυγες και τώρα έχει 25.000" είπε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

ΑΠΟΨΕ, 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 03 Μαρ 2020 | 13:36

MEGA: Συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχωρεί συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Μεγάλου καναλιού.