"Γιατί δεν πεθαίνεις;" Τα ουρλιαχτά και η παρεξήγηση!

Η φράση, "γιατί δεν πεθαίνεις" και τα ουρλιαχτά ενός παιδιού κινητοποίησαν την αστυνομία του Περθ της Αυστραλίας αλλά το... θύμα δεν ήταν ο ανήλικος.

giati-den-pethaineis-ta-ourliaxta-kai-i-pareksigisi
SHARE THIS
0
SHARES

Η φράση, "γιατί δεν πεθαίνεις" και τα ουρλιαχτά ενός παιδιού κινητοποίησαν την αστυνομία του Περθ της Αυστραλίας αλλά το... θύμα δεν ήταν ο ανήλικος.

Κάτοικος της πόλης περπατούσε αμέριμνος σε μία γειτονιά της πόλης όταν άκουσε έναν άνδρα να φωνάζει «Γιατί δεν πεθαίνεις;» και ένα μικρό παιδί να ουρλιάζει. Θεωρώντας πως κάποιος προσπαθούσε να σκοτώσει το παιδί κάλεσε την  αστυνομία.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να σώσουν το παιδί από τον άνδρα που ακουγόταν να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού.

Μάλιστα, η αστυνομία της Αυστραλίας επιβεβαίωσε την όλη κινητοποίηση για το έκτακτο περιστατικό.

Η αλήθεια όμως ήταν πολύ διαφορετική και πιο "χαριτωμένη", εάν μπορεί να ειπωθεί αυτό. Ο άνδρας τα έχασε όταν είδε μια μεγάλη αράχνη στο σπίτι, την οποία προσπαθούσε να σκοτώσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η αρμόδια αστυνομική αρχή έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter για το θέμα: «Το νήπιο μέσα ούρλιαζε...το άτομο που κάλεσε δεν τους γνώριζε, αλλά τους είχε δει μερικές φορές περνώντας από το σημείο».

Η αστυνομία μίλησε με όλους τους εμπλεκόμενους και επιβεβαιώθηκε πως ο άνδρας δεν προσπαθούσε να σκοτώσει το παιδί αλλά μια αράχνη, δηλώνοντας μάλιστα πως έχει αραχνοφοβία ενώ ζήτησε συγγνώμη για την όλη αναστάτωση που προκάλεσε.

«Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός (εκτός από αυτόν της αράχνης). Δεν απαιτείται περαιτέρω αστυνομική εμπλοκή», επισημαίνεται στην αναφορά της αστυνομίας.

Πηγή: The Guardian

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook