Η Schwarzkopf στηρίζει τις γυναίκες με το Million Chances

Ξεχωριστή εκδήλωση για την ανακοίνωση του νέου προγράμματος που θέλει να ενδυναμώσει τις γυναίκες και να τις κάνει να μετατρέψουν τις εμπειρίες σε ευκαιρίες

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Η Schwarzkopf στηρίζει τις γυναίκες με το Million Chances

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου «Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την ενημέρωση του νέου κύκλου ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη από τη W.I.N. HELLAS με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Schwarzkopf στο πλαίσιο του Παγκόσμιου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Million Chances». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στην Ακαδημία ASK με προσκεκλημένους από το χώρο των ΜΜΕ, τοπικούς Φορείς, καθώς και εκπροσώπους και την επιστημονική ομάδα της W.I.N HELLAS. Στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς.

Η Schwarzkopf στηρίζει τις γυναίκες με το Million Chances

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ψυχο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα της W.I.N HELLAS, στόχος του οποίου είναι η ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από θέματα που αγγίζουν τις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, την επικοινωνία, τα συναισθήματα, τις αλλαγές, την ανάπτυξη προσωπικότητας και άλλα συναφή. Καθώς και για το «Million Chances», μια νέα καμπάνια που «αγκαλιάζει» και απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες με βασική μέριμνα την ενδυνάμωσή τους με οποιοδήποτε τρόπο. Βασικό μήνυμα της καμπάνιας «Million Chances» από την εταιρεία Schwarzkopf είναι: “LETS TURN NO CHANCE INTO A MILLION CHANCES”.

Η Πρόεδρος και Ιδρύτρια της ΜΚΟ W.I.N. Hellas, κα Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους παρευρέθηκε στην εκδήλωση και δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Το πρόγραμμα έχει εξαιρετική επιτυχία και η οικογένεια της WIN Hellas έχει αποκτήσει πολλά νέα μέλη. Ελπίζω όλες οι κυρίες που συμμετέχουν στα σεμινάρια να βοηθηθούν. Θέλω να πετύχουν στη ζωή τους, να έχουν αυτοπεποίθηση και να μπορούν να κάνουν όνειρα ξανά. Το πρόγραμμα αυτό είναι κάτι που κάνουμε μέσα από την καρδιά μας και γι’ αυτό το λόγο, χαιρόμαστε πολύ όταν το πιστεύουν και άλλοι».

Οι εκπρόσωποι της Henkel Hellas και του Προγράμματος Million Chances για την Ελλάδα, συμπλήρωσαν: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που το Million Chances εγκαινιάστηκε με αυτόν τον τρόπο στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής, ο κόσμος το έχει αγαπήσει πολύ και το έχει υποστηρίξει. Η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι πολύ σημαντική για την εταιρία και στο μέλλον μας περιμένουν πολλά ακόμη projects κοινωνικής προσφοράς».

Πληροφορίες στο http://www.schwarzkopf.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr