Ξηλώνουν το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, θυμήθηκαν τον Μορώνη

Μετά την παραίτηση Ευαγγελάκου και Ξανθούλη, μπαίνουν στο Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ ο Ροδόλφος Μορώνης και ο Γιώργος Δονάτος. Ελεγχος σε όλες τις παραγωγές. Σήμερα στο newsroom του theTOC ο Προκοπάκης.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Ξηλώνουν το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, θυμήθηκαν τον Μορώνη

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη ΝΕΡΙΤ, καθώς μετά την καθαίρεση του προέδρου Γιώργου Προκοπάκη και την παραίτηση της αναπληρώτριας διευθύνουσας συμβούλου Κατερίνας Ευαγγελάκου, παραιτήθηκε και το μέλος του ΔΣ, Νίκος Ξανθούλης.

Ο Νίκος Ξανθούλης μετά την παραίτηση του, θα αναλάβει υπό την εποπτεία του τα Μουσικά Σύνολα, ενώ στη θέση του και στη θέση της κ. Ευαγγελάκου την οποία κάλεσε σε απολογία το Εποπτικό Συμβούλιο με αφορμή δηλώσεις της στο theTOC.gr, θα αναλάβουν ο Ροδόλφος Μορώνης και ο οικονομολόγος Γιώργος Δονάτος.

Παράλληλα, το θέμα των παραγωγών θα κριθεί από την αρχή, ενώ οι πληροφορίες που έλεγαν ότι το Εποπτικό Συμβούλιο θέλει να ελέγξει όλες τις παραγωγές που έχουν υπογραφεί επί της διοίκησης Προκοπάκη, επιβεβαιώθηκαν σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση του ίδιου του Εποπτικού.

Ο Γιώργος Προκοπάκης που αποπέμφθηκε πρόσφατα από τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, θα βρίσκεται σήμερα, Τετάρτη, live στο newsroom του theTOC με την Ελλη Στάη.