Της... Digea στο twitter λόγω του «μαύρου» στα κανάλια

Σε πτώση του σήματος της Digea οφείλεται το black out στα ιδιωτικά κανάλια, που σχολιάζεται έντονα στα social media. Σταδιακά, επανήλθε το σήμα ύστερα από δύο ώρες

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Τρελό... τρολάρισμα στα social media έχει προκαλέσει το black out στα ιδιωτικά κανάλια, που προκλήθηκε από την πτώση του σήματος της Digea από τις 9.30 το πρωί! Το θέμα έγινε αμέσως αντικείμενο έντονου σχολιασμού, με το hashtag #digea στο twitter να... παίρνει φωτιά και τα περισσότερα σχόλια να μην παραλείπουν να αναφερθούν στη χρονική συγκυρία του "μαύρου", που έγινε τη μέρα που ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ.

Το σήμα σταδιακά επανήλθε και τα ιδιωτικά κανάλια επέστραψαν, με την Digea να διαβεβαιώνει πως έχει πλέον αποκατασταθεί ολοκληρωτικά η βλάβη.

Της... Digea στο twitter λόγω του «μαύρου» στα κανάλια

Το θέμα ξεκίνησε στις 9.30 το πρωί, όταν το σήμα των ιδιωτικών καναλιών που εκπέμπουν μέσω Digea χάθηκε ξαφνικά λόγω τεχνικών προβλημάτων, όπως η εταιρία ανακοίνωσε στο twitter της. Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο διευθύνων σύμβουλος της Digea, Γιώργος Μαθιός, δήλωσε ότι υπάρχει πρόβλημα στην επεξεργασία του σήματος (παρουσιάστηκε βλάβη στο σύστημα κωδικοποίησης και πολυπλεξίας).

Δείτε την πρώτη ανακοίνωση της Digea στο twitter, αλλά και κάποια ενδεικτικά σχόλια που το "μαύρο" προκάλεσε...

Οι τηλεθεατές, που δεν έχουν ακόμα σήμα όλων των ιδιωτικών σταθμών, μπορούν να τους παρακολουθούν δορυφορικά ή μέσω Διαδικτύου, όπου το πρόγραμμά τους εκπέμπει κανονικά.