Μυστηριώδης αντίδραση Σνόου για το τέλος του Game of Thrones

Πώς θα τελειώσει η δημοφιλής σειρά του HBO; Εμείς δεν γνωρίζουμε, πέρα από τις θεωρίες που κυκλοφορούν, ο Τζον Σνόου όμως ξέρει!

SHARE THIS
0
SHARES

Πώς θα τελειώσει η δημοφιλής σειρά του HBO; Εμείς δεν γνωρίζουμε, πέρα από τις θεωρίες που κυκλοφορούν,  ο Τζον Σνόου όμως ξέρει! 

Ο βρετανός ηθοποιός Kit Harington ήταν προσκεκλημένος στο «The One Show» του BBC One, όπου και μίλησε για το GoT και συγκεκριμένα για το όταν πήρε στα χέρια του το τελευταίο σενάριο και διάβασε το φινάλε της σειράς.

«Είμαι πολύ συναισθηματικός σχετικά με αυτό», είπε ο Harington. «Έκλαψα στο τέλος».

Γιατί συγκινήθηκε ο ηθοποιός; Λόγω του ότι είδε πώς καταλήγει ο χαρακτήρας του; Αυτή είναι η μία εκδοχή. Μία άλλη εκδοχή είναι πως περιμένει τους θεατές ένα "γλυκόπικρο" φινάλε. 

Πάντως ο Harington έσπευσε να διευκρινίσει πως, ο βασικός λόγος για τον οποίο ταράχτηκε τόσο ήταν πως τελειώνει μια σειρά στην οποία εργάζεται εδώ και τουλάχιστον οκτώ χρόνια.

«Ήταν ένας θεσμός που κράτησε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο θεσμό στη ζωή μου, το σχολείο, τη δραματική σχολή, τα πάντα» είπε. «Γίνομαι λίγο ευσυγκίνητος όταν το σκέφτομαι. Θα είναι μια παράξενη χρονιά, όπου θα αποχαιρετώ τους πάντες».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook