Παραιτήθηκε η Κατερίνα Ευαγγελάκου από τη ΝΕΡΙΤ

Τέλος από τη ΝΕΡΙΤ η Κατερίνα Ευαγγελάκου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες εγκαλείται για τις δηλώσεις της στο theTOC σχετικά με την ανάθεση προγράμματος στον σύζυγο της. Είχε κληθεί σε απολογία.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Παραιτήθηκε η Κατερίνα Ευαγγελάκου από τη ΝΕΡΙΤ

Την παραίτηση της υπέβαλε από τη ΝΕΡΙΤ πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Ευαγγελάκου, μετά τις δηλώσεις της στο theTOC.gr για την ανάθεση προγράμματος σε εταιρεία στην οποία εργαζόταν ο σύζυγος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος υπέβαλε την παραίτηση της πριν από λίγη ώρα, καθώς επρόκειτο να κληθεί σε απολογία από το Εποπτικό Συμβούλίο της ΝΕΡΙΤ - απολογία, που είχε σχέση και με τις δηλώσεις της στο theTOC.gr, όπου παραδέχθηκε πως ζήτησε να ανατεθεί πρόγραμμα σε εταιρεία που εργαζόταν ο σύζυγος της.

Σε δηλώσεις της στο theTOC, η κ. Ευαγγελάκου παραδέχθηκε πως ζήτησε να ανατεθεί πρόγραμμα σε εταιρεία που εργαζόταν ο σύζυγος της

Τι είχε πει η κ. Ευαγγελάκου στο theTOC

Σε δηλώσεις της στο theTOC.gr, η κ. Ευαγγελάκου είχε αναφερθεί στο εν λόγω ζήτημα λέγοντας χαρακτηριστικά: « Πήγα στον κύριο Προκοπάκη και του είπα ότι δεν γίνεται ο σύζυγός μου να μην εργαστεί. Είναι επαγγελματίας, καταξιωμένος διευθυντής φωτογραφίας, αυτή είναι η δουλειά του, οπότε το όνομά του βρίσκεται σε κάποιες από τις προτάσεις. Κι εκείνος μου απάντησε όπως είπε κι εγώ συμφώνησα. Για να συνοψίσω: διεκδίκησα το δικαίωμα του συζύγου μου να συμμετέχει στις προκηρύξεις για το πρόγραμμα, ακολουθώντας τις απολύτως διαφανείς διαδικασίες που για πρώτη φορά γίνονται διαδικτυακώς, με όλους τους τύπους, διαύγεια και αξιοκρατία. Δεν ασκήθηκε καν το δικαίωμα που έχει η ΝΕΡΙΤ λόγω έκτακτων περιστάσεων να κάνει κάποιες αναθέσεις. Γιατί η πρόθεσή μας είναι να λειτουργήσει με διαφανείς διαδικασίες».