Συνελήφθη το μοντέλο που κυκλοφόρησε με μίνι στη Σαουδική Αραβία

Σάλος έχει προκληθεί στη Σαουδική Αραβία καθώς ένα μοντέλο αψήφισε τους ιδιαίτερα αυστηρούς νόμους της χώρας και φόρεσε μίνι, ενώ δεν κάλυψε το πρόσωπό της.

SHARE THIS
0
SHARES

Σάλος έχει προκληθεί στη Σαουδική Αραβία καθώς ένα μοντέλο αψήφισε τους ιδιαίτερα αυστηρούς νόμους της χώρας και φόρεσε μίνι, ενώ δεν κάλυψε το πρόσωπό της. Πρόκιται για το μοντέλο "Khulood" και οι αρχές της χώρας έχουν εκδόσει εντολή σύλληψης του μοντέλου. Η τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας μετέδωσε ότι συνελήφθη τελικά η κοπέλα που εμφανίστηκε με μίνι φούστα έξω από ιστορικό φρούριο της χώρας.

Η εμφάνιση του μοντέλου έγινε μάλιστα στην περιοχή Najd, μία περιοχή όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα πολλά από τα πιο συντηρητικά φύλα της Σαουδικής Αραβίας.

Αμέσως πυροδοτήθηκαν οργισμένες αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια. Αρκετοί ήταν εκείνοι που σημείωσαν ότι όσοι δεν σέβονται τους κανόνες του βασιλείου δεν αξίζουν να ζουν στη Σαουδική Αραβία, πως αυτό που έκανε δεν εμπίπτει στους νόμους της προσωπικής ελευθερίας και πως ήθελε απλά να προκαλέσει τους πολίτες και να αντιταχθεί στους κανόνες και τις νόρμες της χώρας.

"Θα πρέπει να τιμωρηθεί για αυτό", σημείωσε ο Σαουδάραβας συγγραφέας Ibrahim al-Munayif. "Όπως ακριβώς καλούμε τους ανθρώπους να σέβονται τους νόμους στις χώρες που ταξιδεύουν, οι άνθρωποι πρέπει να σέβονται και τους νόμους αυτής της χώρας".

Κάποιοι πάντως υπερασπίστηκαν το νεαρό μοντέλο, αναρτώντας εικόνες από την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και εστιάζοντας στη σύζυγό του Μελάνια και την κόρη του Ιβάνκα.

"Περπατά ελεύθερα γύρω από το Ashaiqer ανεξάρτητα από τις αντιδράσεις. Είναι υπέροχη ιδέα", σχολίασε χρήστης του Twitter για το επίμαχο βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook