Αδιανόητη και προσβλητική για τις οικογένειες των θυμάτων στο μακελειό που έγινε στο gay club στο Κολοράντο Σπρινγκς των ΗΠΑ, είναι η δήλωση του πατέρα του 22χρονου που έχει συλληφθεί ως δράστης της αιματηρής επίθεσης.
"Ευτυχώς που δεν είναι γκέι" είπε σε συνέντευξη που έδωσε ο 48χρονος Άαρον Φράνκλιν Μπρινκ, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς είναι αθλητής Μικτών Πολεμικών Τεχνών (MMA) αλλά και πορνοστάρ. Το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο είναι Ντικ Ντάλαγουερ.

Ο 22χρονος γιος του, Άντερσον Λι Όλντριτς, άνοιξε πυρ μέσα στο Q club στο Κολοράντο Σπρινγκς το βράδυ του Σαββάτου. Σκότωσε πέντε ανθρώπους και τραυμάτισε 18.

Ο 48χρονος που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό, ζει στην Καλιφόρνια. Ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπέρασπιση του γιου του, τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να τον ενημερώσει ότι ο γιος του κρατείται για το μακελειό στο gay club.
Εκείνος αντέδρασε δηλώνοντας ανακουφισμένος που ο γιος του δεν είναι ομοφυλόφιλος. Αργότερα σε δηλώσεις σε δημοσιογράφους τόνισε ότι η ομοφυλοφιλία δεν συνάδει με τις θρησκευτικές αρχές των Μορμόνων: "Οι Μορμόνοι δεν γίνονται γκέι. Δεν είμαστε γκέι. Δεν υπάρχουν γκέι στην Εκκλησία των Μορμόνων. Ουφ... Ευτυχώς!"

Η μόνο παρηγορητική κουβέντα που βρήκε να πει προς τις οικογένειες των θυμάτων ήταν ότι είχε "απογοητεύσει τον γιο του" και ότι, ενώ πίστευε ότι ο γιος του είχε πεθάνει από καιρό, πρόσφατα είχαν μια τηλεφωνική επικοινωνία σε έντονους τόνους, στην οποία ο 22χρονος του είχε εκφράσει την οργή του.

Ο 22χρονος προσδιορίζεται ως non-binary
Ο γιος του "συντηρητικού" Αμερικανού πορνοστάρ μπορεί να μην είναι γκέι, όπως δήλωσε ο πατέρας του, αλλά είναι ένα άτομο που δεν αποδέχεται το βιολογικό του φύλλο.
Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Τρίτη, οι δικηγόροι του Όλντριτς, ο οποίος το 2016 άλλαξε το όνομά του από Νίκολας Φράνκλιν Μπρινκ σε Όλντριτς, για να ξεφύγει από το παρελθόν του πατέρα του, προσδιορίζεται ως non-binary. Αυτό σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του ούτε ως άντρα ούτε ως γυναίκα και χρησιμοποιεί τις προσωπικές αντωνυμίες "αυτοί/ τους".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr