Αλεξιπτωτιστής έπιασε στον αέρα συνάδελφό του!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θεατές της επίδειξης των «Κόκκινων Διαβόλων». Αλεξιπτωτιστής έπιασε από τα πόδια στον αέρα και έσωσε συνάδελφό του από βέβαιο θάνατο.

SHARE THIS
0
SHARES

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής όλοι όσοι βρέθηκαν στην επίδειξη της περίφημης μονάδας αλεξιπτωτιστών του βρετανικού στρατού, των «Κόκκινων Διαβόλων», πάγωσαν. 

 

Ένας από τους συμμετέχοντες αλεξιπτωτιστές χρωστάει τη ζωή του σε συνάδελφό του, αφού σώθηκε την τελευταία στιγμή, όταν τον έπιασε στον αέρα!  Το αλεξίπτωτό του δεν είχε ανοίξει κανονικά και κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα προς το έδαφος. Ο άλλος αλεξιπτωτιστής, που το δικό του αλεξίπτωτο άνοιξε χωρίς πρόβλημα, βρισκόταν ακριβώς από πάνω και κατάφερε με τα πόδια του να πιάσει τα μπερδεμένα σκοινιά του αλεξίπτωτου του συναδέλφου του που θα «καρφωνόταν» στο έδαφος. Τελικά βγήκαν από την πορεία και έπεσαν στο λιμάνι της περιοχής, όπου τους περισυνέλεξαν άνδρες των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων. 

 

Τέτοιου είδους περιστατικό δεν έχει συμβεί τα τελευταία 25 χρόνια. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» συμμετέχουν κάθε χρόνο σε πάνω από 60 επιδείξεις.

 

 

  

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook