Απορρίφθηκε η πιστωτική κάρτα του προέδρου Ομπάμα σε εστιατόριο

Ο Μπαράκ Ομπάμα εξηγούσε στην σερβιτόρα ότι πληρώνει τις δόσεις του. Το άλυτο πρόβλημα του προέδρου για το πως χρησιμοποιούνται οι κάρτες.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Το μηχάνημα χρέωσης πιστωτικών καρτών δεν χαρίζεται σε κανέναν, ούτε σε προέδρους.

Προσπαθούσα να εξηγήσω στη σερβιτόρα ότι πληρώνω τις δόσεις μου

Ο Μπαράκ Ομπάμα είδε την πιστωτική του κάρτα να απορρίπτεται στο μηχάνημα εστιατορίου τον περασμένο μήνα στη Νέα Υόρκη: «Πήγα σε ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, κατα τη διάρκεια της Γενικής Συνένευλσης του ΟΗΕ και η κάρτα μου απορρίφθηκε.» δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος στην τελετή υπογραφής ενός νόμου για την προστασία των καταναλωτών από την κλοπή στοιχείων της ταυτότητάς τους και εξήγησε: «Απορρίφθηκε μάλλον επειδή δεν την χρησιμοποιώ αρκετά. Στην τράπεζα που την εξέδωσε θα σκέφτηκαν ότι μπορεί να υπάρχει κάποια απάτη. Ευτυχώς η Μισέλ έχει τι δική της κάρτα». Ο Μπαράκ Ομπάμα θέλησε να απολογηθεί στην σερβιτόρα, όταν αυτή του γύρισε πίσω την πιστωτική κάρτα: «Προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι πληρώνω τις δόσεις μου».

Ρωτούσε τον συμβουλό του τι να κάνει με την κάρτα του

Γενικά ο αμερικανός πρόεδρος έχει ένα πρόβλημα όταν έρχεται η ώρα της... λυπητερής. Τον περασμένο Ιούλιο στο Οστιν του Τέξας παράγγειλε μια ψησταριά αλλά στο ταμείο διαπίστωσε ότι στο πορτοφόλι του δεν είχε τα 300 δολάρια που έπρεπε να πληρώσει. Έβγαλε την πιστωτική κάρτα του αλλά ρώτησε έναν σύμβουλό του αν είναι σωστό να την δώσει στην ταμία. Ο σύμβουλός του του απάντησε θετικά και έτσι η συναλλαγή ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook