
Ένας άνδρας από το Κολοράντο σκοτώθηκε την Κυριακή (26/1) κατά τη διάρκεια αγώνων στίβου γυμνασίου, όταν η σφύρα που πέταξε ένας αθλητής τον χτύπησε κατά λάθος. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην πανεπιστημιούπολη του Κολοράντο Σπρινγκς, όπου αγωνίζονταν αθλητές στίβου γυμνασίου από όλη την πολιτεία.
Ένας εκπρόσωπος του πανεπιστημίου επιβεβαίωσε τον θάνατο στο ABC News, λέγοντας ότι ένας θεατής "σκοτώθηκε όταν η σφύρα που πέταξε ένας από τους συμμετέχοντες και πέρασε την περίφραξη τον χτύπησε στο κεφάλι".
Το θύμα είναι ο 57χρονος Γουέιντ Λάνγκστον, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Ελ Πάσο.

"Είμαστε συντετριμμένοι με αυτό το φρικτό δυστύχημα και επικεντρωνόμαστε στην υποστήριξη όλων των εμπλεκομένων", δήλωσε η καγκελάριος του Πανεπιστημίου του Κολοράντο Σπρινγκς Τζένιφερ Σόμπανετ σε δήλωσή της.
Ο άτυχος Λάνγκστον ήταν πατέρας ενός από τους αθλητές του γυμνασίου που συμμετείχαν και πέθανε στην προσπάθειά του να προστατεύσει τη σύζυγό του και τον γιο του από τη σφύρα, που κατευθύνονταν κατά πάνω τους, σύμφωνα με την KRDO.
Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Κολοράντο Σπρινγκς αρνήθηκε να σχολιάσει, λέγοντας απλώς ότι επρόκειτο για "μη εγκληματικό περιστατικό".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr