Βαρβαρότητα! Αστυνομικοί στην Ινδονησία ξύρισαν τα κεφάλια τρανσέξουαλ

Τον ρατσιστικό όσο και βάρβαρο προπηλακισμό που βίωσαν 12 τρανσέξουαλ από ένστολους στην Ινδονησία, επιβεβαίωσε ο αρχηγός της αστυνομίας. Τις ξύρισαν το κεφάλι.

SHARE THIS
0
SHARES

Τον ρατσιστικό όσο και βάρβαρο προπηλακισμό που βίωσαν 12 τρανσέξουαλ από ένστολους στην Ινδονησία, επιβεβαίωσε ο αρχηγός της αστυνομίας. Τις ξύρισαν το κεφάλι και τις υποχρέωσαν να ντυθούν με αντρικά ρούχα.

Οι 12 τρανσέξουαλ συνελήφθησαν μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε οίκους... ομορφιάς, με τον αρχηγό της αστυνομίας να δηλώνει ότι οι άντρες τους ήθελαν να τις «καθοδηγήσουν», προκειμένου να «ξαναγίνουν άντρες».

Ο Ahmad Untung Surianata είπε στις δηλώσεις του πως η επιχείρηση εκκαθάρισης στους οίκους ανοχής αφορά τη γενικότερη πολιτική, προκειμένου να μην επηρεαστεί αρνητικά η νέα γενιά. 

Σημειώνεται ότι η επαρχία Aceh είναι η μοναδική στην Ινδονησία που λειτουργεί κάτω από το καθεστώς του ισλαμικού νόμου της Σαρίας, ενώ γενικότερα στο νησιωτικό συγκρότημα, τα ποσοστά των μουσουλμάνων είναι τα υψηλότερα στον κόσμο.

Εκπρόσωποι οργανώσεων προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δήλωσαν ότι οι ινδονησιακές αρχές παραβίασαν όλους τους διεθνείς νόμους και φέρθηκαν με μεγάλη βιαίότητα στην περίπτωση των 12 τρανσλέξουαλ.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιανουάριο ξεκίνησε στη βουλή της Ινδονησίας η συζήτηση για την ψήφιση νόμου, προκειμένου να καταστεί παράνομο το σεξ ανύπαντρων ζευγαριών, ενώ χαρακτηρίστηκε «χειρότερο από πυρηνικό πόλεμο» το ενδεχόμενο εξάπλωσης της ομοφυλοφιλίας.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook