
Η ασφυξία φέρεται να είναι η αιτία θανάτου της 32χρονης Ελληνίδας, που δηλητηριάστηκε από σαρδέλες στο εστιατόριο "Tchin Tchin Wine Bar" του Μπορντό και έπαθε αλλαντίαση, σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο BFMTV.
Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ πρόκειται για προκαταρκτική έκθεση του ιατροδικαστή που αναφέρει ασφυξία. Ωστόσο, αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις που ενδέχεται να επιβεβαιώσουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή.
Σύμφωνα με δικαστική πηγή που επικαλείται το BFMTV σχεδόν μια εβδομάδα μετά τον θάνατο της 32χρονης η προσωρινή έκθεση της νεκροψίας καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος από ασφυξία μπορεί να οφείλεται σε δηλητηρίαση από αλλαντικό οξύ.
Ωστόσο, οι τοξικολογικές αναλύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν οριστικά αυτή την ανάλυση, σύμφωνα και πάλι με την ίδια πηγή.
Υπενθυμίζεται ότι η 32χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, λίγες ώρες αφότου έφυγε από το εστιατόριο "Tchin Tchin Wine Bar" μαζί με τον σύζυγο και τον πατέρα της.

Άνοιξε προκαταρκτική έρευνα
Η εισαγγελία του Μπορντό από την περασμένη Παρασκευή, διεξάγει ποινική έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια, πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια για την υπόθεση και πώληση.
Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της αρμόδιας περιφερειακής Υπηρεσίας Υγείας, την Παρασκευή, 15 κρούσματα εντοπίστηκαν στη Γαλλία μετά από φαγητό στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Από αυτά, τα 11 νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο, εκ των οποίων τα οκτώ στη Γαλλία. Έξι εξακολουθούν να νοσηλεύονται στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Μπορντό.
Πηγή: BFMTV
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr