Βίντεο σοκ: Πυροβόλησαν χορεύτρια στην Ινδία επειδή έπαψε να χορεύει

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει χορεύτρια στην Ινδία να δέχεται πυρά επειδή σταμάτησε να χορεύει.

SHARE THIS
0
SHARES

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει χορεύτρια στην Ινδία να δέχεται πυρά επειδή σταμάτησε να χορεύει.

Η 22χρονη χορεύτρια, που ονομάζεται Χίνα, χόρευε στον γάμο της κόρης ενός ηγέτη χωριού στην βόρεια επαρχία Ουτάρ Πραντές της Ινδίας, το περασμένο Σάββατο, όταν κάποιος από το κοινό, άνοιξε πυρ.

Στο οπτικό υλικό που διέρρευσε, φαίνεται η 22χρονη χορεύτρια με μία συνάδερφό της να χορεύουν επάνω στην σκηνή, με το κοινό να τις παρακολουθεί.

Όμως, κάποια στιγμή το τραγούδι σταματά και οι δύο κοπέλες, με τη σειρά τους, παύουν να χορεύουν και εκείνες. Το αποτέλεσμα ήταν το κοινό να αρχίζει να τις αποδοκιμάζει.

Ακούγεται ένας πυροβολισμός, κανείς δεν αντιδρά. Τότε οι δύο κοπέλες γυρίζουν και μιλούν σε κάποιον που δεν φαίνεται στο βίντεο. Σύμφωνα με την ινδική ιστοσελίδα NDTV, ακούγεται κάποιος να λέει «θα πέσουν πυροβολισμοί» και τότε μια φωνή λέει: «αδερφέ, πρέπει να πυροβολήσεις». Ακολουθεί δεύτερος πυροβολισμός, με την Χίνα να πιάνει το πρόσωπό της και να πέφτει στην σκηνή.

Η νεαρή χορεύτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, με μια πληγή στο σαγόνι της, αλλά κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο. Στο περιστατικό τραυματίστηκαν επίσης, δύο συγγενείς του γαμπρού, με τους συγγενείς του να κάνουν την αναφορά στην αστυνομία, λέγοντας πως αυτοί που άνοιξαν πυρ ήταν συγγενείς του πατέρα της νύφης, οι οποίοι και συνελήφθησαν μερικές ημέρες αργότερα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook