X

Βρετανός υπουργός Άμυνας: "Κομπλεξικός και παράφρων ο Πούτιν - Έχει το σύνδρομο του κοντού άντρα"

Ο Πούτιν είναι παράφρων και έχει το κόμπλεξ του κοντού άντρα, ανέφερε ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας, Μπεν Γουάλας.

Γράφει: TheToc team

Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο της Ρωσίας εξαπέλυσε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Μπεν Γουάλας, λέγοντας ότι Βλαντίμιρ Πούτιν είναι στα σίγουρα "παρανοϊκός” και πάσχει από το "σύνδρομο του κοντού.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο Βρετανός υπουργός Άμυνας είπε πως πιστεύει ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει κόμπλεξ για το ύψος του και αυτό επηρεάζει την κρίση και την όλη συμπεριφορά του ως άνθρωπος και ηγέτης.

"Σίγουρα θεωρώ ότι η άποψη του προέδρου Πούτιν για τον εαυτό του και τον κόσμο επηρεάζεται από ένα σύνδρομο κοντού άνδρα, έχει μια macho άποψη” είπε ο Μπεν Γουάλας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό LBC.

"Σπανίως ακούει κανείς για σύνδρομο κοντής γυναίκας, πάντα ακούμε για σύνδρομο κοντού άνδρα και πιστεύω ότι σίγουρα πάσχει απ’ αυτό” ανέφερε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας για τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν.

Από τα βιτριολικά σχόλια του Μπεν Γουάλας δεν γλίτωσε ούτε η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, με τον Βρετανό υπουργό Άμυνα να τη χαρακτηρίζει κι εκείνη παράφρων.

"Για να είμαστε δίκαιοι, υπάρχει κι αυτή η κυρία, η εκπρόσωπός του υπουργείου Εξωτερικών, που είναι σαν κωμικός, κάθε εβδομάδα κάνει τη δήλωσή της απειλώντας με πυρηνική επίθεση τους πάντες ή κάνει το ένα ή το άλλο[...]Είναι παράφρων όπως κι αυτός. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο” ανέφερε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Μπεν Γουάλας για Μαρία Ζαχάροβα και Βλαντίμιρ Πούτιν.

Διαβάστε Επίσης

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Βρετανός πρόεδρος Μπόρις Τζόνσον, μιλώντας στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF, είχε αναφέρει ότι η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν ο Βλαντίμιρ Πούτιν ήταν γυναίκα.

"Αν ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ήταν γυναίκα, δεν θα είχε ξεκινήσει έναν "τρελό, 'μάτσο' πόλεμο εισβολής και βίας" στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, για να στηρίξει το επιχείρημά του ότι "χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες σε θέσεις εξουσίας" σημείωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.