
Συνολικά 40 άτομα νοσηλεύονται σε ισραηλινά νοσοκομεία μετά τις πρόσφατες ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις. Δύο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
![Δεκάδες τραυματίες και καταστροφές στο Ισραήλ από την ιρανική αντεπίθεση [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/7d/7d659ddbab4b489fadd39377051d83c4.jpg?v=1&maxwidth=650&originalwidth=2048&)







Το νοσοκομείο Ichilov στο Τελ Αβίβ νοσηλεύει 18 ασθενείς.
Το νοσοκομείο Beilinson στην Petah Tikva νοσηλεύει 7 άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός ασθενούς σε κρίσιμη κατάσταση.
Το νοσοκομείο Sheba στη Ramat Gan νοσηλεύει 15 ασθενείς, συμπεριλαμβανομένου του άλλου ασθενούς σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι τραυματισμοί είναι ποικίλοι και περιλαμβάνουν θραύσματα, εισπνοή καπνού και σοκ.
Η ισραηλινή πυροσβεστική υπηρεσία ανέφερε ότι οι ομάδες της επενέβησαν σε πολλά "σημαντικά" συμβάντα απόψε, μετά την ιρανική πυραυλική επίθεση.
Το κυριότερο από αυτά ήταν η διάσωση ανθρώπων που είχαν παγιδευτεί σε έναν ουρανοξύστη.
"Οι πυροσβέστες επενέβησαν σε πολλά σημαντικά συμβάντα, ιδίως στην περιοχή του Νταν", γύρω από το Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στον ουρανοξύστη επενέβησαν για να σώσουν κάποιους ανθρώπους που είχαν παγιδευτεί και για να σβήσουν μια πυρκαγιά. Επίσης, επενέβησαν σε δύο άλλα σημεία όπου είχαν προκληθεί ζημιές.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr