Δεκάχρονος στο Περού διάβαζε στο πεζοδρόμιο επειδή δεν είχαν ρεύμα (vid)

Βίντεο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνει τη δύναμη της θέλησης αλλά και την οικονομική ανέχεια κάποιων. Ένα παιδί στο Περού διαβάζει κάτω από κολώνα.

SHARE THIS
0
SHARES

Βίντεο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνει τη δύναμη της θέλησης αλλά και την οικονομική ανέχεια κάποιων. Ένα παιδί στο Περού διαβάζει κάτω από κολώνα, καθώς στο σπίτι του δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε από τις Αρχές της πόλης Moche. Αυτές εντόπισαν τον Víctor Martín Angulo Córdoba τον προηγούμενο μήνα, κατά τη διάρκεια ελέγχου. Ο ανήλικος καθόταν στην άκρη ενός πεζοδρομίου. Όταν τον πλησίασαν είδαν διασκορπισμένα βιβλία και τετράδια.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κατάφεραν να εντοπίσουν τον μικρό και την οικογένειά του και να μιλήσουν με τη μητέρα του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Oddity Central, η οικογένεια του 10χρονου αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν είναι ικανή να πληρώσει το ηλεκτρικό ρεύμα. Τα βράδια, χρησιμοποιούν ένα μικρό κερί για να φωτίσει ο χώρος.

Ο Víctor δεν κατάφερνε να τελειώσει τις εργασίες του με το φως του κεριού και αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το φως του δρόμου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook