Έβγαλε 300.000 δολάρια, ζωγραφίζοντας σκίτσα με γάτες

Τον πιο διασκεδαστικό τρόπο να βγάζει λεφτά, βρήκε ο Steve Gadlin, ο οποίος κατάφερε να βγάλει 300.000 ευρώ, ζωγραφίζοντας μόνο σκίτσα με γάτες.

ebgale-300000-dolaria-zwgrafizontas-skitsa-me-gates
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Steve Gadlin κατάφερε να κερδίσει πάνω από 300.000 δολάρια μ' έναν όχι μόνο εύκολο τρόπο αλλά και διασκεδαστικό! Ζωγραφίζοντας σκίτσα με γάτες. Γάτες να γιορτάζουν τα γενέθλια τους, γάτες να κάθονται στο γραφείο τους, να ερωτεύονται, ότι μπορεί ο καθένας να φανταστεί.

Μέσα από την ιστοσελίδα του IwantToDrawACatForYou.com μπορούσε ο καθένας να του ζητήσει ένα σκίτσο, πάντα με πρωταγωνιστές γάτες, έναντι του ποσού των 9,95 δολαρίων.

Σήμερα ο ίδιος νιώθει κουρασμένος μετά από 18.794 σκίτσα, αν και τόσο επικερδή, θέλοντας να κάνει και άλλα πράγματα.

«Αισθάνομαι ότι είναι απαραίτητο για μένα να προχωρήσω σε άλλα πράγματα, αν θέλω να είμαι ευχαριστημένος και υγιής», δηλώνει ο ίδιος, ενώ παράλληλα μιλά για το χρόνο που πρέπει να αφιερώσει και στην οικογένειά του.

Το παρακάτω σκίτσο λοιπόν, το οποίο αναρτήθηκε χτες και είναι και το τελευταίο, απευθύνεται στη γυναίκα του, λέγοντάς της «Τελείωσα με τα σκίτσα, τώρα τι;». Εκείνη σε σχόλιο του απαντάει: «Έλα σπίτι, υποθέτω.»

 

 

 Ακολουθούν παλαιότερα σκίτσα του:

 
 
 
 
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook