Εδειραν Τούρκο σχεδιαστή στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης

Με άγριες διαθέσεις ανέμενε ομάδα αντρών τον Τούρκο σχεδιαστή μόδας Μπραμπαρός Σανσάλ στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης

|
SHARE THIS
0
SHARES

Με άγριες διαθέσεις ανέμενε ομάδα αντρών τον Τούρκο σχεδιαστή μόδας Μπραμπαρός Σανσάλ στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης. Η ομάδα τα μέλη της οποίας φορούσαν κουκούλες επιτέθηκε στον σχεδιαστή μόλις εκείνος κατέβηκε τις σκάλες του αεροπλάνου. Άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, ενώ εκείνος έτρεχε να ξεφύγει! 

Ο Σανσάλ επέστρεφε στην Τουρκία. Είχε μόλις απελαθεί από τα κατεχόμενα στην Κύπρο, γιατί είχε ανεβάσει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το οποίο θεωρήθηκε ότι προσβάλει την Τουρκία.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, λίγο πριν τη φονική επίθεση στο κλαμπ Ρέινα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ακούγεται σε βίντεο να λέει:

«Αυτή την ώρα είμαι στην βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μια ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί... Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα».

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, τον Μπαρμπαρός Σανσάλ περίμενε η αστυνομία στο αεροδρόμιο Ατατούρκ για να τον συλλάβει.

Σημειώνεται ότι το ψευδοκράτος της Κύπρου έχει αποφασίσει η ώρα να συμβαδίζει με αυτή της Τουρκίας, η οποία έχει παραμείνει στη θερινή ώρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook