Είμαι η αλεπού Kimi: Οταν μεγαλώσω θα γίνω γούνινος γιακάς

Η καμπάνια της Four Paws για την διάσωση της μικρής αλεπούς Kimi, κάνει άνω κάτω την Burberry. Θα την σφάξουν τον Νοέμβριο στη Φινλανδία. Υπογράψτε για να σωθεί.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Οταν μεγαλώσω θα γίνω γούνινος γιακάς... Η καμπάνια της Four Paws για την διάσωση μιας μικρής αλεπούς, κάνει άνω κάτω την Burberry. Η εταιρεία πολυτελών ειδών βρίσκεται αντιμέτωπη με τις φιλοζωϊκές οργανώσεις για την χρήση γούνας. Πρόσωπο της καμπάνιας είναι ένα μωρό αλεπουδάκι, η Kimi που σήμερα ζει σε ένα κέντρο εκτροφής αλεπούδων στη Φινλανδία και κατά πάσα πιθανότητα θα θυσιαστεί στον βωμό της μόδας τον Νοέμβριο. Το Four Paws έχει ξεκινήσει μια οnline καμπάνια για την διάσωση της αλεπούς και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 144.000 υπογραφές. Η επικεφαλής της FOUR PAWS UK Τζούλι Σάντερς λέει: Εάν οι Βρετανοί γνώριζαν τη φρίκη πίσω από τις φάρμες της γούνας στην Φινλανδία θα σοκάρονταν. Η εκστρατεία μας για την διάσωση της Kimi έχει στόχο την αφύπνιση του αγοραστικού κοινού.

Η Burberry απαντά στην FOUR PAWS με ανακοίνωση που αναφέρει: «Η ευημερία των ζώων είναι ένα βασικό μέλημα στην προμήθεια των υλικών ζωικής προέλευσης, συμπεριλαμβανομένης της γούνας...συνεργαζόμαστε στενά με τους προμηθευτές μας, συμπεριλαμβανομένης της SAGA, για τη βελτίωση των προτύπων καλής διαβίωσης των ζώων».

Η προσοδοφόρα βιομηχανία της γούνας στη Φινλανδία αντιπροσωπεύει σχεδόν το ήμισυ των εκατομμυρίων αλεπούδων που εκτρέφονται κάθε χρόνο για το εμπόριο γούνας. Το 2010, η Φινλανδία εξέθρεψε 1,8 εκατομμύρια αλεπούδες για τη βιομηχανία της γούνας ενώ η Κίνα 1,4 εκατομμύρια. Άλλες χώρες που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο γούνας αλεπούς είναι η Νορβηγία, η Πολωνία και η Ρωσία, οι οποίες εκτρέφονται συνολικά 400.000 τον χρόνο. 

Yπογράψτε για να σωθεί η Kimi 

Δείτε το προφίλ της Kimi στο facebook

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook