Εκουαδόρ προς Ασανζ: "Φρόντιζε την γάτα σου & καθάριζε την τουαλέτα σου!"

Η διπλωματική αποστολή δεν θα πληρώνει για το φαγητό του, το πλύσιμο των ρούχων του ή άλλες δαπάνες για τη διαμονή του εκεί από την 1η Δεκεμβρίου 2018.

ekouador-pros-asanz-frontize-tin-gata-sou--katharize-tin-toualeta-sou
SHARE THIS
0
SHARES

Η πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, απυηδισμένη προφανώς από διάφορα περιστατικά, έδωσε μια σειρά από νέους κανόνες εν είδη τελεσιγράφου στον ιδρυτή του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος ζει εκεί από τον Ιούνιο του 2012.

Του ζήτησαν λοιπόν να αποφεύγει τα σχόλια για πολιτικά ζητήματα στο Διαδίκτυο, να καθαρίζει καλύτερα την τουαλέτα του και να φροντίζει καλύτερα τη γάτα του, αλλιώς θα του την πάρουν!

Συγκεκριμένα για τη γάτα του, του ζητούν να αναλάβει τη σίτιση, υγιεινή και σωστή φροντίδα του κατοικίδιού του, διαφορετικά θα το δώσουν σε κάποιον άλλον ή θα το παραδώσουν σε καταφύγιο ζώων. 

Επίσης, θα απαιτείται άδεια τρεις μέρες νωρίτερα για όποιον πρόκειται να τον επισκεφθεί.

Επίσης, η πρεσβεία ζητά από τον Ασάνζ και τους επισκέπτες του να κρατούν καθαρό το μπάνιο, ενώ τονίζουν ότι η διπλωματική αποστολή δεν θα πληρώνει για το φαγητό του, το πλύσιμο των ρούχων του ή άλλες δαπάνες για τη διαμονή του εκεί από την 1η Δεκεμβρίου 2018. 

Αν ο Ασάνζ παραβιάσει οποιονδήποτε από τους νέους κανονισμούς, τότε οι δυο πλευρές μπορεί να οδηγηθούνε ακόμη και στον τερματισμό του διπλωματικού ασύλου που του έχουν χορηγήσει.
 
Guardian

φωτο ροιτερς

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook