
Στα σόσιαλ μίντια και γενικότερα στο διαδίκτυο δημοσιεύεται ξανά και ξανά η άκρως συγκινητική ιστορία, με πρωταγωνιστές έναν κλέφτη κι ένα 9χρονο αγοράκι.
Το περιστατικό συνέβη στη Βόρεια Ιρλανδία
Ο μικρός ήταν συντετριμμένος καθώς ένας κλέφτης είχε αρπάξει το αγαπημένο του ασημένιο ποδήλατο. Να σημειωθεί ότι το ποδήλατο ήταν δώρο του μπαμπά του πριν φύγει από τη ζωή.
Τοτε, η μητέρα του αποφάσισε να κάνει έκκληση στον κλέφτη μέσω του Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Απευθύνομαι σε αυτόν που πριν από μερικές ημέρες βρήκε την ευκαιρία και έκλεψε το ασημένιο ποδήλατο του γιου μου. Σε παρακαλώ, επίστρεψέ το. Άφησε με να σου εξηγήσω… Προκάλεσες ακόμα μεγαλύτερο πόνο σε ένα παιδί που αύριο θα θυμηθεί ξανά τον εφιάλτη που έζησε ακριβώς πριν ένα χρόνο. Έναν εφιάλτη που ΚΑΝΕΝΑ παιδί δεν θα έπρεπε ποτέ να ζήσει. Αυτόν του να χάνει τον πατέρα του. Και για να στο κάνω χειρότερο, το ποδήλατο ήταν δώρο του μπαμπά του. Αν έχεις καρδιά σε παρακαλώ φέρ’ το πίσω…»

Ο κλέφτης με κάποιον τρόπο το πληροφορήθηκε και έκανε την καλή πράξη. Τρεις μέρες αργότερα, το ποδήλατο εμφανίστηκε ξανά στην αυλή του μικρού.
Φωτό: Facebook
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr