
Ένας άνδρας ηλικίας 43 ετών σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν το πρωί, τοπική ώρα, στη Νέα Υόρκη, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ εντός ενός σταθμού του μετρό κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Penn Station στο Μανχάταν.
Τους πυροβόλησε στις σκάλες
Ο ένοπλος φαίνεται πως διαπληκτίστηκε με τα τρία θύματα που έπιναν καφέ σε ένα εστιατόριο McDonald’s και τους ακολούθησε μόλις εισήλθαν στο σταθμό του μετρό, στη διασταύρωση της 35ης Οδού με την 8η Λεωφόρο. Άνοιξε πυρ ενώ εκείνοι κατέβαιναν με τις σκάλες στο σταθμό, σύμφωνα με την αστυνομία.
«Ένα πρόσωπο δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι και ο θάνατός του δηλώθηκε επί τόπου» είπε ο επικεφαλής των ερευνητών της Νέας Υόρκης Ρόμπερτ Μπόις. Τα άλλα δύο θύματα, ηλικίας 45 και 48 ετών, τραυματίστηκαν στο λαιμό και την κοιλιακή χώρα ο πρώτος και στο μηρό ο δεύτερος. Ο 45χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο ένοπλος άνδρας, εξαφανίστηκε μαζί με άλλα δύο άτομα, με αυτοκίνητο. Από τα τρία θύματα, τα δύο σύχναζαν σε ένα κέντρο μεθαδόνης, σύμφωνα με τη New York Post. Το περιστατικό σημειώθηκε σε μια περιοχή όπου δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, γεγονός που καθιστά δυσκολότερη την αστυνομική έρευνα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr