Θρίλερ με τον αιμόφυρτο ένοπλο Σκοπιανό σε Γερμανικό εστιατόριο

Ενας ένοπλος και αιμόφυρτος άνδρας εισέβαλε στο εστιατόριο "Ντουμπρόβνικ", στο Σααρμπρύκεν της Νοτιοδυτικής Γερμανίας, σημαίνοντας συναγερμό στην τοπική αστυνομία

enoplos-tampourwthike-se-estiatorio-tis-germanias
SHARE THIS
0
SHARES

Ο ένοπλος άντρας που είναι τραυματισμένος κι έχει κλειστεί μέσα σε εστιατόριο στο Σααρμπρίκεν στη νοτιοδυτική Γερμανία, φέρεται να είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη, σύμφωνα με αξιωματικό της τοπικής αστυνομίας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατάγεται από την ΠΓΔΜ, αλλά ζει στη Γερμανία για αρκετά χρόνια.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ένας ένοπλος άντρας που είναι γεμάτος αίματα έχει κλειστεί μέσα σε εστιατόριο, στο Σααρμπρίκεν στη νοτιοδυτική Γερμανία, σύμφωνα με αστυνομικό της τοπικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, ο άντρας φαίνεται να είναι ψυχολογικά διαταραγμένος, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το περιστατικό αυτό, συνδέεται με την τρομοκρατία.

Παράλληλα, φαίνεται ότι ο άντρας δεν κρατάει κάποιον για όμηρο, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να διαπραγματευτεί μαζί του. Δεν έχει διευκρινιστεί πως τραυμάτισε τον εαυτό του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Bild” ο άντρας έτρεξε προς το εστιατόριο “Ντουμπρόβνικ” στο κέντρο της πόλης, φωνάζοντας ότι όσοι ήταν μέσα σε αυτό, έπρεπε να το εγκαταλείψουν.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook