X

Εντός της εβδομάδας η επικοινωνία Τραμπ-Πούτιν

Ο ειδικός απεσταλμένος του Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι "θα δούμε πραγματική πρόοδο" για τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Γράφει: TheToc team

Ο ειδικός απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ, δήλωσε σήμερα ότι αναμένει ο Αμερικανός πρόεδρος να μιλήσει με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν αυτήν την εβδομάδα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN μετά τις "θετικές συνομιλίες", όπως τις χαρακτήρισε, που είχε με τον Πούτιν στη Μόσχα, ο Γουίτκοφ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι "θα δούμε πραγματική πρόοδο" για τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Ο Πούτιν "δέχεται τη φιλοσοφία του Τραμπ, ο Τραμπ θέλει ένα τέλος στον πόλεμο", τόνισε.

Διαβάστε Επίσης

Ο Γουίτκοφ είπε επίσης ότι οι διαπραγματευτικές ομάδες των ΗΠΑ θα συναντηθούν αυτήν την εβδομάδα με τους Ουκρανούς αλλά και με τους Ρώσους.