Επιδημία ιλαράς στην Disneyland

Μετά και τα νέα κρούσματα στην Disneyland της Καλιφόρνιας οι υγειονομικές αρχές προειδοποιούν τους ανεμβολίαστους επισκέπτες να αποφύγουν το θεματικό πάρκο.

epidimia-ilaras-stin-disneyland
SHARE THIS
0
SHARES

Mπορεί να είναι το πιο χαρούμενο μέρος του κόσμου όμως καλό θα ήταν οι ανεμβολίαστοι επισκέπτες να το αποφύγουν για ένα χρονικό διάστημα. Ο λόγος για την Disneyland στην Καλιφόρνια που πάσχει από... ιλαρά. Μετά και τα νέα κρούσματα, μεταξύ εργαζομένων και επισκεπτών, οι υγειονομικές αρχές προειδοποιούν να μην επισκέπτεται το θεματικό πάρκο όσοι δεν έχουν κάνει εμβόλιο. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι «απαγορεύεται η είσοδος» σε μωρά κάτω του ενός έτους και όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί. 

 

«Εντοπίστηκαν μέσα σε δυόμιση εβδομάδες όσα κρούσματα είχαμε πέρυσι όλη τη χρονιά», λέει ο επιδημιολόγος δρ Τσάβες της Καλιφόρνια. «Κατά τη διάρκεια αυτού του ξεσπάσματος της επιδημίας, αναμένουμε και άλλα», συμπληρώνει.  Πέντε εργαζόμενοι της Disney έχουν ήδη κολλήσει, ενώ ο οργανισμός παρακολουθεί στενά ακόμα 100 που ήρθαν σε οποιαδήποτε επαφή μαζί τους. 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook