Επίθεση χάκερ έπληξη τη φιέστα του Βλαντιμίρ Πούτιν. Στις οθόνες όσων παρακολουθούσαν την παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία για τον εορτασμό της Ημέρας της Νίκης εμφανίστηκε για λίγο μήνυμα που έλεγε στους Ρώσους ότι έχουν ουκρανικό αίμα στα χέρια τους.
Το μήνυμα εμφανίστηκε την ώρα που οι Ρώσοι ετοιμάζονταν να παρακολουθήσουν την ετήσια στρατιωτική παρέλαση της Ημέρας της Νίκης στην Κόκκινη Πλατεία.
This morning the online Russian TV schedule page was hacked
— Francis Scarr (@francis_scarr) May 9, 2022
The name of every programme was changed to "On your hands is the blood of thousands of Ukrainians and their hundreds of murdered children. TV and the authorities are lying. No to war" pic.twitter.com/P2uCNz8cqa
Το "χακάρισμα" επηρέασε όσους παρακολουθούσαν τις εκδηλώσεις online μέσω παρόχων κινητής τηλεφωνίας MTS, NTV Plus, Rostelecom και Wink.
Στο μήνυμα αναγραφόταν: "Το αίμα χιλιάδων Ουκρανών και εκατοντάδων παιδιών τους είναι στα χέρια σας. Η τηλεόραση και οι αρχές λένε ψέματα. Όχι στον πόλεμο".
Στην ομιλία του ο Ρώσος τύραννος είπε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία ήταν αναπόφευκτος επειδή η Δύση "προετοιμαζόταν για την εισβολή στη γη μας, συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr