«Ευχαριστώ που φυλακίσατε τον μπαμπά μου!»

Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της 7χρονης προς τον δικαστή που καταδίκασε τον μπαμπά της, ο οποίος μαχαίρωσε τη μητέρα της μέχρι θανάτου μπροστά στα αθώα μάτια της

euxaristw-pou-fulakisate-ton-mpampa-mou
|
SHARE THIS
0
SHARES

Είναι μόλις επτά ετών και όμως έζησε τη φρίκη μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Σύμφωνα με το High Court του Λονδίνου, η μικρή ήταν παρούσα όταν ο πατέρας της μαχαίρωσε τη μητέρα της μέχρι θανάτου.

Η 7χρονη βρέθηκε καλυμμένη από αίματα δίπλα στο νεκρό κορμί της αγαπημένης της μητέρας και υποφέρει από σοβαρά ψυχολογικά τραύματα

Η 7χρονη, της οποίας το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, βρέθηκε καλυμμένη από αίματα δίπλα στο νεκρό κορμί της αγαπημένης της μητέρας και υποφέρει από σοβαρά ψυχολογικά τραύματα.

Ο δικαστής Keehan δήλωσε: «Η μικρή δεν ήταν απλώς παρούσα στη δολοφονία της μητέρας της, αλλά έφερε και τραύματα καθώς ο πατέρας της την χτύπησε όταν εκείνη προσπάθησε να προστατεύσει με γενναιότητα τη μητέρα της. Βρέθηκε από την αστυνομία στο ίδιο δωμάτιο με το σώμα της νεκρής μητέρας της, καλυμμένη με αίμα».

Οταν, λοιπόν, έμαθε για την καταδίκη του πατέρα της και την ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε, η μικρή έγραψε μια ευχαριστήρια επιστολή προς τον δικαστή που προέδρευε του δικαστηρίου.

Ο δικαστής Justice Keehan, ο οποίος έλαβε την ευχαριστήρια επιστολή, αρνήθηκε να τη δημοσιεύσει γιατί φοβήθηκε ότι ίσως πρόδιδε την ταυτότητα του παιδιού

Ο δικαστής Justice Keehan, ο οποίος έλαβε την ευχαριστήρια επιστολή, αρνήθηκε να τη δημοσιεύσει γιατί φοβήθηκε ότι ίσως πρόδιδε την ταυτότητα του παιδιού.

Ο πατέρας της 7χρονης καταδικάστηκε σε 10ετή κάθειρξη, αφού παραδέχτηκε την πράξη του, ενώ ο δικαστής ζήτησε από έναν κοινωνικό λειτουργό να αποφασίσει για το μέλλον του κοριτσιού, προκειμένου να μεταφερθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook