«Ευχαριστώ που με σώσατε»: Τα αγόρια της Ταϊλάνδης για πρώτη φορά on camera

Για πρώτη φορά, τα 12 αγόρια της Ταϊλάνδης μιλούν στην κάμερα και ευχαριστούν τους ήρωες διασώστες που τους έσωσαν τη ζωή.

SHARE THIS
0
SHARES

Το πρώτο «ευχαριστώ» στους διασώστες τους εξέφρασαν on camera τα 12 μικρά αγόρια της Ταϊλάνδης που διασώθηκαν από το σπήλαιο μαζί με τον προπονητή τους. 

Από τα κρεβάτια του νοσοκομείου όπου παραμένουν για νοσηλεία μέχρις ότου οι γιατροί να δώσουν το «πράσινο φως» για να επιστρέψουν στα σπίτια τους τα 12 αγόρια ευχαριστούν όσους τους διέσωσαν αλλά και όλους όσοι ευχήθηκαν η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους να να έχει αίσιο τέλος.

Στο βίντεο, μάλιστα, κάνουν και τις παραγγελίες τους για το τι φαγητό θα ήθελαν να απολαύσουν. 

«Σας ευχαριστώ που με σώσατε. Είμαι καλά» λέει ο Prajak Sutham ενώ ο Adul Sam-on, το μοναδικό αγόρι που γνώριζε αγγλικά και αποτέλεσε το «κλειδί» για την επιτυχή ολοκλήρωση της επιχείρησης καθώς μπορούσε να συνεννοηθεί με τους διασώστες, λέει «είμαι πολύ καλά. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να φάω KFC».

«Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που μας βοήθησε. Θα ήθελα να φάω χοιρινό με ένα τηγανητό αυγό» λέει ο Sompong Jaiwong

«Είμαι υγιής. Θα ήθελα να φάω βραστό αρνί» είναι το μήνυμα του Duangphet Premthep ενώ ο Nattawut Takhamsai θα ήθελε να δοκιμάσει χοιρινό με βασιλικό».

«Είμαι ασφαλής τώρα, είμαι καλά. Θα ήθελα λίγο χοιρινό με βασιλικό» λέει ο Panumas Saengdee ενώ ο πιο μικρός της ομάδας, ο 11χρονος Chanin Wiboonrungruang με το παρατσούκλι «Τιτάνας» ευχαρίστησε τους Ταϊλανδούς πεζοναύτες. «Σας ευχαριστώ Thai Navy Seals. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας. Είμαι καλά και θα ήθελα να φάω σούσι» λέει ο βενιαμίν των «αγριόχοιρων» όπως είναι το όνομα της ομάδας μέλη της οποίας είναι τα 12 αγόρια.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Ekkapol Chantawong ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, όλες τις κρατικές υπηρεσίες της Ταϊλάνδης και τους γιατρούς προσθέτοντας ότι «είμαι καλά και μπορώ να φάω κανονικό φαγητό».

 

Τα 12 παιδιά θα βγουν από το νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Πιγιασακόλ Σακολσαταγιαντόρν.

Τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους αναρρώνουν σωματικά και πνευματικά και θα βγουν από το νοσοκομείο την Πέμπτη 19 Ιουλίου, δήλωσε ο υπουργός σε δημοσιογράφους.

«Χρειάζεται να προετοιμάσουμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους για το ενδιαφέρον που θα προκαλέσουν όταν βγουν», δήλωσε.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook