X

Φρίκη στην Ιαπωνία: Νεκροί τέσσερις εργαζόμενοι που χτυπήθηκαν από τρένο ενώ έκαναν εργασίες στις γραμμές

Τέσσερις νεκροί εργαζόμενοι από χτύπημα τρένου στην Ιαπωνία, εκ των οποίων οι τρεις βρέθηκαν παγιδευμένοι κάτω από τον συρμό ενώ ο τέταρτος σε αποβάθρα.

Γράφει: TheToc team

Τέσσερις εργαζόμενοι βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (20/8) χωρίς τις αισθήσεις τους αφού χτυπήθηκαν από σιδηροδρομικό συρμό ενώ εκτελούσαν εργασίες συντήρησης σε σιδηροτροχιές, όχι πολύ μακριά από το Τόκιο, σύμφωνα με τις Αρχές της Ιαπωνίας.

Ειδικότερα, την είδηση για τους τέσσερις εργαζόμενους στην Ιαπωνία μετέδωσε ο αξιωματικός του πυροσβεστικού σώματος στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP), ενώ το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo ανέφερε πως δεν παρουσίαζαν "ζωτικές ενδείξεις".

Η πυροσβεστική δέχτηκε κλήση στις 10:47 (τοπική ώρα· στις 04:47 ώρα Ελλάδας) για το συμβάν, κοντά σε σταθμό στην πόλη Κάνουμα, 130 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας.

"Όταν έφτασαν διασώστες επιτόπου, τρεις εργαζόμενοι ήταν ακόμη παγιδευμένοι κάτω από το τρένο, ο τέταρτος βρισκόταν σε αποβάθρα", είπε στο AFP αξιωματικός της πυροσβεστικής, συμπληρώνοντας πως δεν είχαν τις αισθήσεις τους όταν διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης