X

Φρίκη στην Αυστραλία: Εθαψε ζωντανή την πρώην φίλη του επειδή τον απέρριψε

Στη δίκη του, ο Ινδός που έθαψε ζωντανή την πρώην σύντροφό του, ομολόγησε ότι το κίνητρό του ήταν η εκδίκηση.

Γράφει: TheToc team

Ένας Ινδός μόλις 22 ετών κάθεται στο εδώλιο δικαστηρίου της Αυστραλίας ως κατηγορούμενος για τον ειδεχθή θάνατο της πρώην συντρόφου του μόλις 21 ετών.

Ο Ταρικτζόν Σινγκ ομολόγησε ότι το κίνητρο του ήταν η εκδίκηση. Αφού έστησε καρτέρι στην άτυχη κοπέλα την έδεσε με κολλητική ταινία και καλώδια πριν τη θάψει ζωντανή. Ο λόγος ήταν ότι τον είχε απορρίψει. Το φρικτό έγκλημα συνέβη στη Νότια Αυστραλία τον Μάρτιο του 2021.

Ένας βασανιστικός θάνατος

Το άψυχο σώμα της Τζασμίν Καούρ βρέθηκε στην περιοχή Moralana Creek, σε έναν πρόχειρο, ρηχό τάφο με τα χέρια και τα πόδια της δεμένα με καλώδια.

Το σημείο βρίσκεται σε απόσταση πάνω από 400 χιλιόμετρα από το σημείο όπου εθεάθη για τελευταία φορά, δηλαδή στη δουλειά της στην πόλη Αδελαΐδα.

Στην καταδικαστική της πρότασή, στο ανώτατο δικαστήριο της Νότιας Αυστραλίας την Τετάρτη, η εισαγγελέας Κάρμαν Ματέο τόνισε ότι ο δράστης σκότωσε την 21χρονη φοιτήτρια νοσηλευτικής, ως πράξη εκδίκησης. Και πρόσθεσε ότι προσχεδιάσει τη δολοφονία πριν την απαγάγει από τον χώρο εργασίας της τον Μάρτιο του 2021.

Η κοπέλα που υπέστη βασανιστικό θάνατο είχε εισπνεύσει και καταπιεί χώμα, όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο όπου παρουσιάστηκε η ιατροδικαστική έκθεση.

Ο Σίνγκ συνελήφθη καθώς οι ύποπτες κινήσεις του είχαν καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος σε κατάστημα κοντά στον τόπο εργασίας της Τζασμίν. Στις κάμερες φαινόταν λίγες ώρες πριν το έγκλημά του να αγοράζει γάντια, καλώδια και ένα φτυάρι.

Το δικαστήριο έκρινε τον Σινγκ ένοχο με την ποινή της υποχρεωτικής ισόβιας κάθειρξης χωρίς να προβλέπεται αναστολή. Η ποινή θα επιδικαστεί σε επόμενη συνεδρίαση τον επόμενο μήνα.

Διαβάστε Επίσης