
Τρομοκρατικό χτύπημα σε κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων απέτρεψαν οι γαλλικές αρχές οι οποίες συνέλαβαν άντρα με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.
Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η Γαλλική Αστυνομία συνέλαβε πρόσφατα έναν άνδρα, ο οποίος είχε προσηλυτιστεί στο Ισλάμ και είχε ριζοσπαστικοποιηθεί μέσω διαδικτύου.
Στο σπίτι του βρέθηκε αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, τον οποίο ο συλληφθέντας παραδέχτηκε ότι σκόπευε να χρησιμοποιήσει σε επίθεση που θα εξαπέλυε εναντίον ενός swingers club, στην πόλη του.
Το συγκεκριμένο κλαμπ βρίσκεται στον νομό Λουαρέ, βόρεια του Παρισιού και - σύμφωνα με πηγή της Daily Mail - ο άντρας θα χρησιμοποιούσε τον μηχανισμό όταν η επιχείρηση θα ήταν γεμάτη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πέμπτη τρομοκρατική επίθεση που αποτρέπεται φέτος στη Γαλλία, μετά από παρέμβαση των αστυνομικών Αρχών.
ΦΩΤΟ: αρχείου EPA/YOAN VALAT
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr