Γέννησε το μωρό της στο μετρό τα Χριστούγεννα

Το μωρό ήρθε πρόωρα και με τη βοήθεια δυο αστυνομικών η νεαρή γυναίκα κατάφερε να το φέρει στον κόσμο μέσα στο μετρό

SHARE THIS
0
SHARES

Μια νεαρή γυναίκα κατάφερε με τη βοήθεια δύο αστυνομικών να γεννήσει την Πέμπτη ένα αγοράκι μέσα σ'έναν συρμό του μετρό στη Φιλαδέλφεια, στις ανατολικές ΗΠΑ, παίρνοντας ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο— αν και λίγο πρόωρο.

Οι δύο άνδρες της αστυνομίας των συγκοινωνιών στη Φιλαδέλφεια (SEPTA), κλήθηκαν να βοηθήσουν τη νεαρή γυναίκα, όταν εκείνη αντιλήφθηκε ότι έσπασαν τα νερά μέσα στο μετρό, στο κέντρο της πόλης.

Ανέβηκαν στο συρμό και βοήθησαν να γεννηθεί το αγοράκι. Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με κινητό τηλέφωνο δείχνουν τον έναν από αυτούς να βγαίνει από το μετρό με το αγοράκι στην αγκαλιά του.

«Έλπιζα να είναι μια ήσυχη ημέρα στη δουλειά. Αλλά αυτή ήταν μια όμορφη εμπειρία», είπε ο αρχιφύλακας Ντάνιελ Κέιμπαν. «Βαθιά μέσα μου, προσευχόμουν να έφθανε μια ειδικευμένη μονάδα με γιατρό. Αλλά τελικά ήταν μια ευλογία όλο αυτό, κατά τη διάρκεια των γιορτών, ένα μωρό των Χριστουγέννων».

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ήταν απίστευτο», σχολίασε ο συνάδελφός του Ντάρελ Τζέιμς, ο οποίος πρόσθεσε ότι η μητέρα ήθελε αμέσως να πάρει το μωρό στην αγκαλιά της και ότι ο πατέρας πρόσφερε το πουκάμισό του για να τυλίξει το βρέφος ώστε να είναι ζεστό. «Αυτά είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που είχα ποτέ», πρόσθεσε. Η μητέρα και το νεογέννητο, που διακομίστηκαν λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, είναι καλά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ, CBS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook